Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Bodrum Haber Bodrum'da Köpekleri Zehirli Gıda ile Öldürdüler

Bodrum'da Köpekleri Zehirli Gıda ile Öldürdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Melengeç sitesinde zehirli yiyeceklerle öldürülen köpekler olayı, Marina Tamorava, belediye ekipleri ve hayvanseverlerin desteğiyle gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Köpekleri Zehirli Gıda ile Öldürdüler

Melengeç Sitesinde Zehirli Yiyecek Atılarak Köpeklerin Ölümüne Neden Olundu

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi'ndeki Melengeç sitesinde, Rus asıllı Marina Tamorava ve vatandaşların baktığı sokak köpeklerinin bulunduğu alana zehirli yiyecekler atıldı.

Rus Asıllı Marina Tamorava İki Köpeğin Öldüğünü Belirtti

Ağızlarından köpükler gelerek iki köpeğin hayatını kaybettiğini belirten Marina Tamorava, Belediye zabıta ekipleri, veterinerler ve hayvanseverleri haberdar etti.

Köpeklere İlk Müdahale Vatandaşlar ve Veterinerler Tarafından Yapıldı

Zehirlenen köpeklere ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı, ardından veterinerler devreye girdi. Tedavi gerektiren köpekler Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü.

Marina Tamorava: "Suçluların Cezalandırılmasını İstiyorum"

Marina Tamorava, yaptığı açıklamada, "İki yavru köpeğin zehirlenerek öldüğünü biliyoruz. Kaç köpeğin etkilendiğini bilmiyoruz ancak müdahale ederek tedavilerini sağladık. Bodrum belediyesi zabıta ekipleri soruşturma başlattı, suçluların bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Art arda Yaşanan İkinci Olay

Bu olay, son üç hafta içerisinde Bodrum'da meydana gelen ikinci köpek saldırısı vakası olarak kayıtlara geçti. Daha önce de silahla vurulan iki köpek ağır yaralanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de otomobilin çarptığı Enescan Tatoğlu öldü

Fethiye'de otomobilin çarptığı Enescan Tatoğlu öldü