Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Bodrum Haber Kırmızı Bültenle Aranan Dolandırıcı Bülent Yılmaz Muğla'da yakalandı

Kırmızı Bültenle Aranan Dolandırıcı Bülent Yılmaz Muğla'da yakalandı

Fransa'da örgütlü dolandırıcılık suçundan hakkında İnterpol tarafından kırmızı bülten ile arama kararı bulunan Bülent Yılmaz, Muğla'da yakayı ele verdi..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırmızı Bültenle Aranan Dolandırıcı Bülent Yılmaz Muğla'da yakalandı

Muğla'da İnterpol Tarafından Aranan Bülent Yılmaz Yakalandı

Fransa'da örgütlü dolandırıcılık suçundan hakkında kırmızı bülten ile arama kararı bulunan Bülent Yılmaz, tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde güvenlik güçlerine yakalandı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri, Yılmaz’ın Bodrum’da olduğu istihbaratını aldıktan sonra harekete geçti.

İnterpol Tarafından Aranıyordu

Bülent Yılmaz’ın, Fransa’da işlediği örgütlü dolandırıcılık suçlarından ötürü Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı belirtildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Yılmaz’ın Bodrum’da lüks bir villada tatil yaptığı bilgisine ulaştı ve villaya yönelik operasyon başlattı.

Lüks Villada Tatil Yaparken Yakalandı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda Bülent Yılmaz, lüks villada tatil yaparken yakayı ele verdi. Güvenlik güçleri, Yılmaz’ı gözaltına alarak adli işlemleri başlattı. Yapılan incelemelerde, Bülent Yılmaz’ın Fransa’daki suçlarına ilişkin detaylı bilgiler doğrulandı.

Fransız Yetkililere Teslim Edilecek

Yakalanan Yılmaz’ın, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fransa’ya iade edilmek üzere Fransız yetkililere teslim edileceği bildirildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonu, uluslararası suçların takibi ve iş birliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu operasyon, Muğla ve Bodrum bölgesinin güvenlik güçlerinin titiz çalışmalarıyla sonuçlanırken, hakkında uluslararası arama kararı bulunan suçluların Türkiye'de de takibinin sürdüğünü gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Yatağan'da içme suyu depoları başarıyla doldurdu.

Muğla Yatağan'da içme suyu depoları başarıyla doldurdu.