Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Bodrum Haber Sosyete Şokta: Bodrum'da Lüks Kaçak İskeleler Yıkılıyor!

Sosyete Şokta: Bodrum'da Lüks Kaçak İskeleler Yıkılıyor!

Bodrum'un ünlü Göltürkbükü Mahallesi'nde yer alan kaçak iskeleler, mahkeme kararıyla iş makineleri tarafından yıkılmaya başlandı. Sosyete mekanı olarak bilinen bölgede, yapılan denetimler sonucunda kaçak iskelelerin yıkımı hızla devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyete Şokta: Bodrum'da Lüks Kaçak İskeleler Yıkılıyor!

Yıkım İşlemleri Sezona Damga Vurdu

Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen yıkım çalışmaları, yaz sezonunun sona ermesiyle başladı.

İskelelerin Tahliyesi Başladı

Bodrum Kaymakamlığı, Milli Emlak Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekipleri, Türkbükü Mahallesi'nde bulunan kaçak iskelelerin tahliyesine sabah saatlerinde başladı. Kıyı Kanunu'nda yapılan değişiklikle artık kıyılarda güneşlenme ve denize girme amaçlı iskele yapımı yasaklanmış durumda. Bu kapsamda Göltürkbükü'nde bulunan üç iskele, mahkeme kararıyla yıkılma sürecine girdi.

Yıkım Süreci Devam Edecek

Mahkeme kararının ardından diğer iskelenin de yıkım işleminin gerçekleştirileceği belirtildi. Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi, kaçak yapılarla mücadele kapsamında hem binaları hem de iskeleleri yıkarak kontrolsüz yapılaşmayla mücadele etmeye kararlı.Bodrum Kaymakamlığı, Milli Emlak Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekipleri, Türkbükü Mahallesi'nde bulunan kaçak iskelelerin tahliyesine sabah saatlerinde başladı. Kıyı Kanunu'nda yapılan değişiklikle artık kıyılarda güneşlenme ve denize girme amaçlı iskele yapımı yasaklanmış durumda. Bu kapsamda Göltürkbükü'nde bulunan üç iskele, mahkeme kararıyla yıkılma sürecine girdi.

Bodrum genelinde gerçekleştirilen yıkım çalışmaları, ilçenin doğal güzelliklerine ve kıyı şeridine yapılan izinsiz yapılaşmanın önüne geçmeyi hedefliyor. İskelelerin yıkımıyla birlikte Bodrum'un deniz manzarası ve plajları, doğal hallerine geri dönecek ve ziyaretçilere daha temiz bir çevre sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Stalk Ne Demek? Sosyal Medyada Stalk Yapmak Suç Mu?

Stalk Ne Demek? Sosyal Medyada Stalk Yapmak Suç Mu?