Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Ekonomi Emeklilere özel! O Banka, 4 Bin TL'ye varan paranızı geri ödüyor.

Emeklilere özel! O Banka, 4 Bin TL'ye varan paranızı geri ödüyor.

Ziraat Bankası, Temmuz ayında en düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesinin ardından emeklilere yönelik özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Banka, emeklilere özel düzenlediği kampanyalarla toplamda 4 bin TL'ye varan para iadesi fırsatı sağlıyor. Emekliler için sunulan bu cazip kampanyalar, emeklilere ekonomik destek olmayı hedefliyor. Kampanya detaylarına göz atmak için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emeklilere özel! O Banka, 4 Bin TL'ye varan paranızı geri ödüyor.

Ziraat Bankası Emeklilere Özel Kampanya Başlattı

Kampanya kapsamında, Bankkart kullanan emeklilere belirli harcamalar karşılığında Bankkart Lira olarak geri ödeme yapılıyor.

Market Harcamaları İçin Fırsat

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterileri, Market sektöründe Bankkart POS’larından yapacakları her 750 TL ve üzeri harcamada 75 TL, toplamda ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanma şansı elde edecekler.

Eczane, Optik ve Sağlık Harcamalarında İndirim

Aynı şartlar altında, Eczane, Optik ve Sağlık sektörlerindeki harcamalarda yine 750 TL ve üzeri harcamalar için 75 TL, toplamda ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanılabilecek.

Diğer İşyerlerinde Geçerli Fırsatlar

Bankkart anlaşmalı diğer üye işyerlerinden yapılacak her 1.000 TL ve üzeri harcamada ise 100 TL, toplamda ise 1.000 TL Bankkart Lira geri ödeme fırsatı sunuluyor.

Toplamda 4 Bin TL'ye Varan Para İadesi Fırsatı

Kampanyaya katılan ve belirtilen şartları yerine getiren emekliler, toplamda 4 bin TL’ye varan para iadesi kazanma şansı elde edebilecekler.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılım sağlamak ve detaylı bilgi almak isteyenler, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesindeki kampanyalar bölümünü ziyaret edebilir. Bu fırsatı kaçırmamak için kampanyalara katılmakta acele etmenizde fayda var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da 5 çocuklu 15 düzensiz göçmen yakalandı!

Muğla'da 5 çocuklu 15 düzensiz göçmen yakalandı!