Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Ekonomi Muğla dahil olmak üzere Türkiye genelinde 53 ilde bulunan 747 arsa satışa sunulacak.

Muğla dahil olmak üzere Türkiye genelinde 53 ilde bulunan 747 arsa satışa sunulacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 ilde toplamda 747 farklı arsayı uygun koşullarla satışa sunmaktadır. Bu proje kapsamında, vatandaşlar çeşitli avantajlarla arsa sahibi olma fırsatını yakalayacaklar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla dahil olmak üzere Türkiye genelinde 53 ilde bulunan 747 arsa satışa sunulacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 747 Arsayı Satışa Çıkarıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 ilde, 747 muhtelif arsayı, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. Bu arsalar, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle alıcıları bekliyor.

Peşin Alımlarda Yüzde 20 İndirim Fırsatı

Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunarak yatırımcılara avantaj sağlıyor. 10-11-12 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek müzayedelere online katılım da mümkün olacak. İstanbul, Ankara, Adana, Muğla ve Mersin gibi şehirlerde talep gören arsaların satışları yapılacak.

Farklı Amaçlar İçin Uygun Arsalar

Sanayi yatırımları, konut inşaatı veya çiftçilik gibi çeşitli alanlarda kullanılabilecek arsalar, farklı metre karelerde ve cazip fiyatlarla müzayede yoluyla alıcı bulacak.

Online Katılım İmkanı

10-11-12 Eylül günlerinde saat 10.30'da gerçekleşecek açık artırmalar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı / İstanbul adreslerinde düzenlenecek. Ayrıca, emlakmuzayede.com.tr üzerinden de teklif verme şansı bulunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Balıkçılık Sezonu Başladı: Denize 40 Bin Yavru Levrek Salındı!

Bodrum'da Balıkçılık Sezonu Başladı: Denize 40 Bin Yavru Levrek Salındı!