Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Fethiye Haber Fethiye'de korkunç olay! Ormanda terk edilmiş bebek bulundu

Fethiye'de korkunç olay! Ormanda terk edilmiş bebek bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde terk edilmiş bir günlük bebek ormanda bulundu. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri terk eden kişiyi bulmak için çalışmalara başladı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye'de korkunç olay! Ormanda terk edilmiş bebek bulundu

Muğla'nın Fethiye İlçesinde Ormanda Bulunan Bebek İyi Durumda

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Karaçulha Kayıkseki bölgesinde ormanda terkedilmiş olarak bulunan 1 günlük bebek hastaneye kaldırıldıktan sonra sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın Detayları: Bebek Ormanda Bulundu

Olay, 16:30 sıralarında Karaçulha Kayıkseki bölgesinde gerçekleşti. İddiaya göre, T.Ç. ve bir arkadaşı ormanda yürüyüş yaparken, Kayıseki’de dinlenmek üzere mola verdiler. Molanın ardından ağaçların arasından gelen bebek ağlaması sesi dikkatlerini çekti.

Bebeğin Bulunuşu ve Durumu

Sese doğru ilerleyen T.Ç. ve arkadaşı, kundağa sarılmış ve göbek bağı kordonu kesilmemiş bir bebek buldu. Bebek hemen sağlık ekiplerine bildirilerek acil müdahale yapıldı.

Acil Müdahale ve Hastaneye Nakil

T.Ç.'nin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Bebeğin sağlık kontrollerinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Hastanede yapılan incelemelerde bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Polis Soruşturması Başlatıldı

Bebeğin hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. Polis, terkedilmiş bebeği bulan kişi veya kişileri tespit etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu olay, Fethiye'de yaşanan önemli bir gelişme olarak dikkat çekerken, yetkililer terkedilmiş bebeklerin bulunmasına yönelik duyarlılığı artırmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Menteşe'de Muğla'nın ilk Hemsball Takımı Kuruldu!

Menteşe'de Muğla'nın ilk Hemsball Takımı Kuruldu!