Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber 5 gündür kayıp olan küçük Narin Güran'dan umutlu haber geldi!

5 gündür kayıp olan küçük Narin Güran'dan umutlu haber geldi!

Diyarbakır Valiliği, 5 gün boyunca kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'a ait olduğu iddia edilen kan izinin, aslında başka bir çocuğa ait olduğunu açıkladı. Valilik, olayla ilgili detaylı incelemelerin devam ettiğini belirtti. Bu gelişme, Narin Güran'ın akıbetiyle ilgili endişeleri artırırken, polisin titiz çalışmaları sürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
5 gündür kayıp olan küçük Narin Güran'dan umutlu haber geldi!

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Diyarbakır Valiliği, 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a ait olduğu iddia edilen kan izinin başka bir çocuğa ait olduğunu açıkladı. Küçük kızın kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, olay yerinde bulunan kan izlerinin Narin'e ait olmadığı belirlendi.

Olayın Gelişimi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan Narin Güran, 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kayboldu. Kendisinden bir daha haber alınamayan küçük kız için geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Yakınları, Narin'in evine yaklaşık 20 metre mesafedeki kayalıklarda kan lekeleri bulmuştu. Bu durum, kayıp kız çocuğuna ait olabileceği endişesini doğurmuştu.

Valilikten Açıklama

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada ve bazı haberlerde yer alan "Narin Güran’a ait olduğu iddia edilen kan izleri bulundu" haberlerinin doğru olmadığı belirtildi. Valilik, bu kan izlerinin mahalle sakinlerinden başka bir çocuğa ait olduğunu, bu çocuğun burun kanamasından kaynaklandığını duyurdu.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Valilik, Narin Güran'ın bulunması için her türlü ihtimalin değerlendirildiğini ve arama çalışmalarının ilgili kurumlarla koordineli olarak sürdüğünü belirtti. Narin’in bulunması için karadan ve havadan yapılan arama çalışmalarına devam ediliyor.

Valilik açıklamasında, kamuoyunun her türlü önemli gelişmeden vakitlice bilgilendirileceği ifade edildi. Küçük Narin’in ailesi ve sevenleri, arama çalışmalarının sonuçlanmasını umutla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rizespor - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle: Kesintisiz Maç İzle

Rizespor - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle: Kesintisiz Maç İzle