Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Araçlar kafa kafaya çarpıştı, su kanalına uçtular!

Araçlar kafa kafaya çarpıştı, su kanalına uçtular!

Yüreğir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, köprüden dönerken kafa kafaya çarpışan otomobil ile kamyonet, yol kenarındaki sulama kanalına düştü. Kazada sürücülerden biri ağır yaralanarak olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olay, bölgede trafik yoğunluğuna neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Araçlar kafa kafaya çarpıştı, su kanalına uçtular!

Adana'da Kamyonetle Minibüs Çarpıştı, 2 Kişi Yaralandı

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Ali Hocalı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Nakliyeci Fatih Başaran'ın kullandığı kamyonet ile Mustafa Özden'in içinde bulunduğu minibüs çarpıştı.

Kamyonet ve Minibüs Kanala Düştü

Kazada kamyonet ve minibüs sulama kanalına düştü, ancak kazayı gören polis ekipleri hızla müdahale ederek yaralılara yardım etti.

Polis ve Sağlık Ekiplerinden Hızlı Müdahale

Devriye gezerken kazayı gören polis ekipleri, suya atlayarak yaralılara ulaştı ve kurtarma çalışmalarına başladı. Sağlık ekipleri de hızla olay yerine gelerek yaralılara müdahale etti.

Su Altı Grup Amirliği de İhbar Üzerine Harekete Geçti

Kazada bir kişinin daha olabileceği iddiası üzerine Su Altı Grup Amirliği ekipleri de olay yerine sevk edildi. Dalgıç polis ekipleri, kanalda arama çalışmaları yaparak araçlarda başka birinin olup olmadığını kontrol etti.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Fatih Başaran'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı'nı Marmaris Millet Camii'nde Kıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı'nı Marmaris Millet Camii'nde Kıldı!