Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Azerbaycan'ın amfibi uçağı, Muğla Yangınına Desteğe Geldi!

Azerbaycan'ın amfibi uçağı, Muğla Yangınına Desteğe Geldi!

Azerbaycan, Türkiye'nin yanında yer alarak orman yangınlarıyla mücadeleye destek oluyor. Azerbaycan'a ait amfibi uçak, Muğla'da yangın söndürme çalışmalarına katılarak Türkiye'ye yardım elini uzatıyor. İki kardeş ülke arasındaki dayanışma, acil durumlarda da kendini gösteriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Azerbaycan'ın amfibi uçağı, Muğla Yangınına Desteğe Geldi!

Azerbaycan'dan Gelen Amfibi Uçak Muğla'daki Yangına Müdahale Ediyor

Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek amacıyla gönderilen Be-200 amfibi yangın söndürme uçağı, Muğla'nın Ula ilçesinde çıkan orman yangını ile  mücadele ediyor.

Azerbaycan Yardımları Devam Ediyor

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Be-200 amfibi yangın uçağı, dün Muğla'nın Ula ilçesindeki yangın bölgesine 12 kez su bıraktı ve toplamda 114 ton su dökerek söndürme çalışmalarına destek oldu.

Cumhurbaşkanları Arasında Yangın Söndürme Desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, Aliyev'in Türkiye'ye yangın söndürme uçağı göndererek destek olduğu belirtildi.

Türkiye'deki Yangınlarla Mücadele Sürüyor

Son bir hafta içerisinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınları, İzmir, Bolu ve Manisa gibi illeri etkisi altına alarak önemli hasarlara neden oldu. Yangınla mücadele ekipleri, hava ve kara araçlarıyla çalışmalarını sürdürerek yangınların kontrol altına alınması için çaba harcıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Belediyesi E-belediye ve Hizmetler

Köyceğiz Belediyesi E-belediye ve Hizmetler