Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Bodrumspor - Konyaspor Canlı İzle: maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bodrumspor - Konyaspor Canlı İzle: maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bodrumspor ve Konyaspor Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Bodrumspor'un zorlu başlangıcına karşın Konyaspor 4 puanla iyi bir başlangıç yaptı. İsmet Taşdemir'in ekibi galibiyet arıyor. Maç, 24 Ağustos Cumartesi saat 21.45'te Bodrum İlçe Stadyumu'nda beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrumspor - Konyaspor Canlı İzle: maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bodrumspor ve Konyaspor Süper Lig 3. Hafta Maçı İçin Karşı Karşıya

İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor, ligin ilk iki haftasında beklenen performansı sergileyemedi. Gaziantep ve Eyüpspor'a mağlup olan ekip, sadece 1 gol atarken 5 gol yedi. Diğer taraftan Konyaspor, 4 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. George Puşcaş, Gökdeniz Bayrakdar, Musa Mohammed ve Cenk Şen gibi oyuncuların performansları merakla bekleniyor. Maç detayları için buraya bakabilirsiniz.

Bodrumspor - Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Bodrumspor - Konyaspor Canlı İzle: maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

3. haftada Bodrumspor, Konyaspor'u ağırlayacak. Mücadele Bodrum İlçe Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Çağdaş Altay yönetecek. Maç, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Bodrumspor'un Güncel Durumu

Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Bodrumspor, ligdeki ilk iki maçını geride bıraktı. Gaziantep FK'ya 1-0 mağlup olan ekip, Eyüpspor karşısında ise 4-1 kaybetti. İsmet Taşdemir'in öğrencileri, Konyaspor karşısında galibiyet arayacak.

Konyaspor 4 Puanla İyi Bir Başlangıç YaptıBodrumspor ve Konyaspor Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Bodrumspor'un zorlu başlangıcına karşın Konyaspor 4 puanla iyi bir başlangıç yaptı. İsmet Taşdemir'in ekibi galibiyet arıyor. Maç, 24 Ağustos Cumartesi saat 21.45'te Bodrum İlçe Stadyumu'nda beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Konyaspor, Ali Çamdalı yönetiminde ligde ilk 2 haftada 4 puan topladı. Sezonu ilk 5 arasında bitirmeyi hedefleyen ekip, Bodrumspor maçından 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. Takımda Aleksic, Pedrinho, Oğulcan Ülgün, Umut Nayir, Yusuf Erdoğan, Adil Demirbağ ve Guilherme gibi oyuncular skor katkısı sağladılar. Bodrumspor - Konyaspor Maçını Canlı izlemek için lütfen geç kalmayın. Bildirimleri açmanız yeterlidir…!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıyanç Ailesinin Mutlu Günü: Hasan Kıyanç ve Hilal Aşık Kıyanç Evlendi!

Kıyanç Ailesinin Mutlu Günü: Hasan Kıyanç ve Hilal Aşık Kıyanç Evlendi!