Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Burdur-Fethiye karayolunda kaza: 2 ölü, 1 yaralı!

Burdur-Fethiye karayolunda kaza: 2 ölü, 1 yaralı!

Burdur-Fethiye karayolunda meydana gelen trafik kazasında, otomobilin Mürseller köyü kavşağında refüj yapımı için yola bırakılan bordür taşı yığınına çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kazanın detayları ve olay yerindeki durum hakkında detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur-Fethiye karayolunda kaza: 2 ölü, 1 yaralı!

Kaza Burdur'un Karamanlı İlçesinde Meydana Geldi

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, Burdur-Fethiye karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir araç bordür taşlarına çarptı.

Olayın Detayları

Kaza, sabah saatlerinde, Karamanlı istikametinden Burdur istikametine seyir halinde olan İzzet Sayar (58) yönetimindeki 48 ALA 491 plakalı otomobilin Mürseller köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, yol kenarına bırakılan bordür taşlarına çarptı.

Yaralılar Var mı?

Kazada, araç sürücüsü İzzet Sayar yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza Sonrası Trafikte Yoğunluk Oluştu

Kaza nedeniyle Burdur-Fethiye karayolunda trafik yoğunluğu yaşanırken, olay yerine gelen trafik ekipleri çevre güvenliğini sağladı ve araçların kontrollü bir şekilde geçişine izin verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla’da üç yerde daha orman yangını!

Muğla’da üç yerde daha orman yangını!