Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Çankırı'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu!

Çankırı'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu!

Son dakika haberi olarak duyurulan bilgiye göre, Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem, bölgede kısa süreli panik yaratsa da şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya maddi hasar bildirilmemiştir. Depremin ardından yetkililer, bölgede gerekli incelemeleri yapmaya başlamıştır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çankırı'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu!

Çankırı Yapraklı'da 3.5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde AFAD'ın verilerine göre 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin yaklaşık 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi. Saat 19.27'de kaydedilen deprem, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.

Herhangi Bir Olumsuzluk Bildirilmedi

Şiddetli deprem sonrasında şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya mal kaybı bildirilmedi. Yetkililer, bölgedeki durumu yakından takip ediyor ve gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Vatandaşlar, deprem sonrasında tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Tunceli'de 4.1 Büyüklüğünde Başka Bir Deprem Daha Kaydedildi

Çankırı'daki depremin ardından Tunceli'de de 4.1 büyüklüğünde başka bir deprem daha meydana geldi. Bölgeler arasında art arda yaşanan depremler, vatandaşlarda endişe yaratırken, uzmanlar süreci yakından izliyor. Depremlerin ardından AFAD ekipleri bölgede incelemelerde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırmızı Bültenle Aranan Dolandırıcı Bülent Yılmaz Muğla'da yakalandı

Kırmızı Bültenle Aranan Dolandırıcı Bülent Yılmaz Muğla'da yakalandı