Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı'nı Marmaris Millet Camii'nde Kıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı'nı Marmaris Millet Camii'nde Kıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris ilçesindeki Karacasöğüt Mahallesi'nde bulunan Cumhurbaşkanlığı yazlık konukevinde dinlenirken Cuma namazını yazlık konukevindeki Millet Camii'nde kıldı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı'nı Marmaris Millet Camii'nde Kıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris ilçesindeki Karacasöğüt Mahallesi'nde bulunan Cumhurbaşkanlığı yazlık konukevinde dinlenirken Cuma namazını yazlık konukevindeki Millet Camii'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla'da Vatandaşlarla Buluştu

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Ak Parti Muğla Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile birlikte Cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz çıkışı vatandaşlar ile sohbet etti.

Vatandaşlar Heyecanla Karşıladı

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel anı bir ömür boyu hatırlamak istediler. Cumhurbaşkanı'nın ziyareti Muğla'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Açılışı Yarın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın (24 Ağustos Cumartesi) Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığında gerçekleşecek olan Aksaz Tersane Komutanlığı Açılışı ve Deniz Platformu teslim törenine katılacak. Muğla halkı, Cumhurbaşkanı'nı bu önemli etkinlikte ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzmanlara Göre: Beklenen 7,2 büyüklüğündeki depremin yeri herkesi şaşırttı!

Uzmanlara Göre: Beklenen 7,2 büyüklüğündeki depremin yeri herkesi şaşırttı!