Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Denizli'de 15 yaşındaki genç evinde ölü bulundu!

Denizli'de 15 yaşındaki genç evinde ölü bulundu!

Denizli'de yaşanan trajik olayda, evinde 15 yaşındaki bir çocuğun cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, çocuğun av tüfeği ile vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın detayları henüz netlik kazanmazken, polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor. Aile ve çevresinde büyük üzüntü yaratan bu olayın ardından çocuğun ölümüyle ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli'de 15 yaşındaki genç evinde ölü bulundu!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan acı olayda, işten çıkan anne ve baba, evlerine döndüklerinde 15 yaşındaki çocuklarının hayatını kaybettiğini gördüler.

Acılı Aileye Komşuları Destek Oldu

Anne ve baba çocuklarının cansız bedeniyle karşılaşınca büyük bir şok yaşadı ve çığlıklar atmaya başladılar. Komşuları hemen yardıma koşarak ailenin yanında yer aldı.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Komşuların ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verildi ve olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi ve Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere cesedi muhafaza altına aldı.

Jandarma Ekipleri İncelemelerde Bulundu

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, evde detaylı incelemelerde bulunarak toplam 3 farklı av tüfeği muhafaza altına aldı. Soruşturma kapsamında çocuğun ölümüne sebep olabilecek unsurlar araştırılıyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, evde başka kişilerin olup olmadığı da araştırılıyor. Otopsi raporunun sonuçlarına göre soruşturmanın genişleyebileceği belirtiliyor. Cinayet mi yoksa intihar mı olduğu henüz netlik kazanmamış durumda.

Olayın Detayları Netlik Kazanacak

Denizli Pamukkale'de yaşanan trajik olayın detayları, yürütülen detaylı soruşturma ve otopsi sonuçlarıyla aydınlatılacak. Aile ve çevresindeki kişiler, acı kaybın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek Emekli Maaşı Alma Şartları ve Formülü Detaylı Bir Şekilde Açıklandı!

Yüksek Emekli Maaşı Alma Şartları ve Formülü Detaylı Bir Şekilde Açıklandı!