Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
AÇIK
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber DEV DERBİ | Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

DEV DERBİ | Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında heyecan dorukta! Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'si, Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ı kendi evinde ağırlayacak. Galatasaray, geçen sezonun başarısını sürdürerek 5 maçta 5 galibiyet alırken Fenerbahçe ise tek puan kaybını yaşadı. Galatasaray'ın etkili hücum hattı 17 gol atarken Fenerbahçe 13 golle karşılık verdi. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için gün, saat ve yayın detayları ise merak konusu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DEV DERBİ | Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe ve Galatasaray Arasındaki Derbi Heyecanı

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan derbi mücadelesinde gözler, takımların form durumuna ve sakat oyuncuların durumuna çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen yıldız golcü İcardi, antrenmanlara başladı ve durumu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe'de ise Djiku'nun sakatlığını atlatmasıyla takıma geri dönmesi beklenirken, Osayi-Samuel maçta forma giyemeyecek.

Derbi Öncesi Son Durum

Fenerbahçe'de ilk kez derbi heyecanı yaşayacak 7 oyuncu bulunurken, Galatasaray'da ise Hakim Ziyech'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği açıklandı. Kritik derbi öncesi her iki takımda da formda olan oyuncular dikkat çekiyor. Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, son 4 maçta 4 gol atarak performansını yükseltirken, Fenerbahçe'de ise Dzeko 5 maçta 4 gol kaydetti.

Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Detayları

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da oynanacak. Maçı Atilla Karaoğlan yönetirken, yardımcılıkları Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Karşılaşmanın Yayın Bilgileri

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Dünya genelinde birçok ülkeden futbolseverlerin izleyebileceği maç, heyecanla bekleniyor.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe'nin hücum hattında Dzeko, Galatasaray'da ise Osimhen'in forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Livakovic, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko. Galatasaray'ın muhtemel 11'i ise şu şekilde: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdulkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen.

Takımların Durumu

Fenerbahçe ligde 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla 2. sırada yer alırken, Galatasaray ise 5 maçta aldığı 5 galibiyetle zirvede bulunuyor. İki takım da derbiden galibiyetle ayrılarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Sakatlık Durumları ve Transferler

Derbide Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel ve Galatasaray'da Hakim Ziyech'in forma giyemeyeceği açıklandı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic'in ise Galatasaray maçında kadroda olması bekleniyor. Mauro Icardi'nin durumu ise teknik direktör Okan Buruk'un kararına bağlı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da 31 hükümlü yakalandı, güvenlik güçleri operasyon düzenledi!

Muğla'da 31 hükümlü yakalandı, güvenlik güçleri operasyon düzenledi!