Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Diyarbakır Barosu'na başvuran Narin Güran'ın abisi Baran Güran, hukuki yardım istedi!

Diyarbakır Barosu'na başvuran Narin Güran'ın abisi Baran Güran, hukuki yardım istedi!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak cinayetle ilgili herkesin cezalandırılması için hukuki destek talep etti. Diyarbakır Barosu, Güran'ın isteğini kabul ederek dosyayı takip etmeye başladı. Olayın ardından adaletin sağlanması için girişimler devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır Barosu'na başvuran Narin Güran'ın abisi Baran Güran, hukuki yardım istedi!

Baran Güran, Kardeşinin Cinayetinin Cezasız Kalmaması İçin Hukuki Destek Talep Ediyor

Diyarbakır'da trajik bir olay yaşandı. 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesinin ardından abisi Baran Güran, adaletin sağlanması için Diyarbakır Barosu'na başvuruda bulundu.

Diyarbakır Barosu'ndan Yapılan Açıklama

Diyarbakır Barosu, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Baran Güran, kız kardeşi Narin Güran'ın ölümüyle ilgili olarak bugün itibariyle Baromuza başvuruda bulunmuştur. Baran Güran, yazılı başvurusunda, cinayetle ilişkili olan herkesin cezalandırılması ve adaletin yerine getirilmesi için hukuki destek talep etmiştir.

Adalet İçin Mücadele Devam Ediyor

Baran Güran, başvurusunda, kardeşinin ölümüne sebep olanların yakınlık derecesine bakılmaksızın cezalandırılmasını istediğini belirtmiştir. Diyarbakır Barosu, dosyayı yakından takip ederek Güran ailesine destek olmaya devam edeceğini açıklamıştır. Baran Güran'ın mücadelesi, adaletin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk spor camiasının duayen ismi Ahmet Çakır vefat etti.

Türk spor camiasının duayen ismi Ahmet Çakır vefat etti.