Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 ağır yaralı var!

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 ağır yaralı var!

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç refüjü aşarak karşı yönden gelen başka bir araçla çarpıştı. Kaza sonucunda her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanan olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 ağır yaralı var!

Kemalpaşa'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Ağır Yaralı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç, refüjü aşarak karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı.

Kazanın Detayları

Kaza, İzmir-Ankara Caddesi Armutlu yol ayrımı yakınlarında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Turgutlu istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Hüseyin Ali Ceylan (54) idaresindeki 45 UU 861 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjü aşarak karşı yöne geçti.

Kazada Ölenler ve Yaralılar

Kazada, Hüseyin Ali Ceylan ve beraberindeki Zeliha Ceylan (56) hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan sürücü Tuncay Y. ile yolcu konumundaki Gülay Y. ve Bekir Y. ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesi acil bölümüne kaldırıldı.

Olayın İlerleyişi

Meydana gelen kazanın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini alırken, hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazada hayatını kaybedenlerin yanı sıra ağır yaralanan 3 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galler-Türkiye Maçı Canlı Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda? Şifresiz mi?

Galler-Türkiye Maçı Canlı Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda? Şifresiz mi?