Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Samsung'un One UI 6.1.1 güncellemesi Geldi mi?

Samsung'un One UI 6.1.1 güncellemesi Geldi mi?

Samsung, Galaxy cihazları için One UI 6.1.1 güncellemesini duyurdu. Yapay zeka destekli özellikler sunan güncelleme, Galaxy S23 ve Tab S9 serilerini de kapsıyor. Güncelleme yüksek dosya boyutlarına sahip olsa da kullanıcılar olumlu tepkiler veriyor. Ayarlar uygulamasından kontrol edilebilir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsung'un One UI 6.1.1 güncellemesi Geldi mi?

Samsung Galaxy Cihazları İçin Yeni One UI 6.1.1 Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Geçtiğimiz aylarda Z Fold 6 ve Z Flip 6 modelleriyle birlikte Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulan One UI 6.1.1 güncellemesi, akıllı telefonlara ve tabletlere yapay zeka destekli özellikler sunuyor. Özellikle Galaxy AI ve Gemini işbirliğiyle geliştirilen özellikler, kullanıcılar arasında olumlu tepkiler alıyor.

Galaxy S23 ve Tab S9 Serisi İçin Güncelleme Yayınlandı

One UI 6.1.1 güncellemesi, Galaxy S24 serisinin ardından Galaxy Tab S9 ve Galaxy S23 serisi için de kullanıcılara sunulmaya başlandı. Güncelleme öncelikle Güney Kore'de yayınlanmış olup yakın zamanda diğer pazarlarda da kullanıcılarla buluşacak.

Yüksek Dosya Boyutları ve Özellikler

Galaxy Tab S9 için sunulan güncelleme 2.2 GB boyutunda iken Galaxy S24 serisi için yayınlanan güncelleme yaklaşık 3GB'lık bir dosyayı kapsıyor. Ancak bazı kullanıcılar 2023 cihazlarında eksik özelliklerin bulunduğunu belirtiyor.

Galaxy S23 Serisi İçin Güncelleme Detayları

Galaxy S23, Galaxy S23+, ve Galaxy S23 Ultra modelleri için de One UI 6.1.1 güncellemesi Güney Kore'de başladı. S91xNKSU4CXH7 kodlu yazılım versiyonu ile gelen güncelleme, Eylül 2024 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Güvenlik Güncellemeleri ve Dosya Boyutları

Galaxy S23 FE modeli için sunulan güncelleme 2.34 GB dosya boyutuna sahipken Eylül 2024 güvenlik güncellemesini içeriyor. One UI 6.1.1, galeri, notlar ve klavye gibi uygulamalar üzerinde yapay zeka destekli özellikler sunuyor.

Yenilikler Nasıl Kontrol Edilir?

Cihazınıza güncelleme gelip gelmediğini öğrenmek için Ayarlar uygulamasından Yazılım Güncelleme bölümüne giderek İndir ve Yükle seçeneğine tıklayabilirsiniz. Güncellemeler hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Eğitim Müfettişi Mehmet Ali Karaıslı Evinde Ölü Bulundu

Muğla'da Eğitim Müfettişi Mehmet Ali Karaıslı Evinde Ölü Bulundu