Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber TOKİ'den son fırsat! 10.000 TL taksitle ev satışları başladı!

TOKİ'den son fırsat! 10.000 TL taksitle ev satışları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. TOKİ, 10.000 TL taksitlerle ev satışlarına başlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ'den son fırsat! 10.000 TL taksitle ev satışları başladı!

Türkiye'de Ev Sahibi Olmak Gittikçe Zorlaşıyor

Artan fiyatlar, ev sahibi olmayı Türkiye genelinde zor bir hale getirirken, dolar bazlı fiyat düşüşleri de gerçekçi bir çözüm sunmuyor.

Dolar Bazlı Fiyatlar Yüzde 15 Oranında Düştü

Gayrimenkul sektöründe dolar bazlı ev fiyatlarının yüzde 15 düştüğü belirtilse de, TL kazanan vatandaşlar için durum pek de iç açıcı değil.

TOKİ Dar ve Orta Gelirli Vatandaşlara Uygun Konutlar Sunuyor

TOKİ, Türkiye genelindeki 81 il ve birçok ilçede konut projeleri gerçekleştirerek dar ve orta gelirli vatandaşlar için uygun fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunuyor.

TOKİ Konutları Diğer Seçeneklere Göre Daha Uygun

TOKİ'nin konutları, diğer yöntemlerle ev sahibi olmanın zorluğu karşısında cazip bir alternatif olarak görülüyor. Özellikle 3-4 milyon TL gibi yüksek tutarları birden ödemek güç hale geldiği için konut kredisi çekmek de çoğu kişi için imkansız hale gelebiliyor.

TOKİ'nin Yapmış Olduğu Ev Satışları Azalma Gösteriyor

Son dönemde TOKİ'nin ürettiği ve satışa sunduğu konut sayısında belirgin bir azalma yaşanıyor. Ancak bu durum, kurumun faaliyetlerini azaltmasından değil, öncelikli olarak deprem bölgelerindeki yeniden yapılanma çalışmalarına odaklanmasından kaynaklanıyor.

Yeni Konut Satışları Devam Ediyor

TOKİ, henüz satılmamış konutları ara ara satışa çıkarıyor. Vatandaşlar, sadece yüzde 25 peşinat ve 120 aya varan taksit imkanıyla konut sahibi olabiliyorlar. TOKİ, 26 Ağustos itibariyle yeni konut satışları için başvuruları almaya başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın fiyatları için sürpriz gelişme! Uzmanlar 3.000 TL için net tarih belirledi!

Altın fiyatları için sürpriz gelişme! Uzmanlar 3.000 TL için net tarih belirledi!