Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Türk spor camiasının duayen ismi Ahmet Çakır vefat etti.

Türk spor camiasının duayen ismi Ahmet Çakır vefat etti.

Türk spor yazarı Ahmet Çakır, 2022 yılında beyin tümörü tedavisi sonrasında hayatını kaybetti. 72 yaşındaki Çakır, Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından kaybının duyuruldu. Uzun yıllar Türk spor medyasında önemli bir yere sahip olan Çakır, spor camiasında sevgiyle hatırlanacak isimlerden biri olarak anılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk spor camiasının duayen ismi Ahmet Çakır vefat etti.

Ahmet Çakır Vefat Etti

Bir süredir beyin tümörü tedavisi gören spor yazarı Ahmet Çakır, yaşam mücadelesini kaybetti ve 72 yaşında vefat etti.

TSYD'den Açıklama

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Ahmet Çakır'ın vefat haberini duyurarak, "Mesleğin örnek insanlarından spor yazarı, üyemiz Ahmet Çakır'ı kaybettik. Merhumun cenazesiyle ilgili bilgi kısa sürede verilecektir. Allah rahmet eylesin" mesajını paylaştı.

Ahmet Çakır'ın Sağlık Durumu

2022 yılında geçirdiği beyin ameliyatının ardından tedavi sürecine giren Ahmet Çakır, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir tarafından evinde ziyaret edilmişti.

Oğuz Tongsir'den Mesaj

Tongsir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ahmet Çakır bir dönem önceki TSYD seçiminde rakibimdi. Hep centilmendi, rakip olduk ama düşman olmadık. Rahatsız olan Ahmet kardeşimi evinde ziyaret ettim. Şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Ahmet Çakır Kimdir?

1952 yılında Kastamonu'da doğan Ahmet Çakır, İstanbul'a yerleşerek eğitimine devam etti. Gazetecilik kariyerine başlayan Çakır, birçok önemli medya kuruluşunda görev aldı ve tanınan bir spor yazarı haline geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankırı'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu!

Çankırı'da meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem korkuttu!