Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Uşak'ta Tır ile çarpışan motosikletli hayatını kaybetti!

Uşak'ta Tır ile çarpışan motosikletli hayatını kaybetti!

Uşak ilinde gerçekleşen üzücü bir trafik kazasında motosiklet ile tırın çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada yaşananlar anı kameraya saniye saniye yansıdı. Bu tür trajik olayların önüne geçebilmek adına daha fazla dikkat ve tedbir alınması gerekliliği vurgulandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Uşak'ta Tır ile çarpışan motosikletli hayatını kaybetti!

Kaza Anı Uşak'ta Yaşandı

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile tırın çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Tır ile Motosiklet Çarpıştı

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Orhan Dengiz Bulvarı'nda gerçekleşti. E.A. yönetimindeki tır, dönüş yaparken kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü tırın altında kaldı.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Görüntüler

Kaza anı, çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın sağa dönüş yapmaya çalıştığı sırada motosiklet sürücüsünün tırın altında kaldığı anlar görülüyor. Polis ekipleri, tır sürücüsünü gözaltına aldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'yı Koruma Hareketi Başlatan Büyükşehir 220 Dava Açtı!

Muğla'yı Koruma Hareketi Başlatan Büyükşehir 220 Dava Açtı!