Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Haber Yeni PlayStation 5 Pro Görücüye Çıktı! GTA 7’yi bile açacak kadar güçlü

Yeni PlayStation 5 Pro Görücüye Çıktı! GTA 7’yi bile açacak kadar güçlü

PlayStation PS5 Pro, 7 Kasım'da piyasaya sürülüyor. 799 euro fiyatla satılacak konsol, yüzde 67 daha fazla işlem birimine sahip GPU ve yapay zeka destekli teknolojilerle geliyor. Büyük oyunlar özel grafik özellikleri ile sunulacak. Wi-Fi 7 desteği ve 8K çözünürlük de öne çıkıyor. DualSense kontrol cihazı ve 2TB SSD depolama alanı da dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni PlayStation 5 Pro Görücüye Çıktı! GTA 7’yi bile açacak kadar güçlü

PlayStation PS5 Pro, 7 Kasım'da Piyasaya Sürülüyor

PlayStation, yeni konsolu PS5 Pro’nun 7 Kasım'da piyasaya sürüleceğini ve ABD'de 699,99 dolar, Avrupa'da ise 799 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacağını açıkladı.

PS5 Pro'nun Özellikleri Neler?

PS5 Pro, orijinal PS5’e kıyasla yüzde 67 daha fazla işlem birimine sahip bir GPU ile geliyor. Bu donanım sayesinde oyunların grafik işleme süreleri yüzde 45 oranında hızlanacak.

Yapay Zeka Destekli PlayStation Spectral Super Resolution Teknolojisi

Yapay zeka destekli PlayStation Spectral Super Resolution teknolojisi ise oyunlardaki görsel netliği en üst seviyeye çıkararak detayları daha belirgin hale getirecek.

Büyük Oyunlar PS5 Pro'ya Özel Grafik Özellikleri ile Geliyor

"Alan Wake 2", "Hogwarts Legacy", "Marvel’s Spider-Man 2" gibi büyük yapımlar PS5 Pro’ya özel geliştirilmiş grafik özellikleri ile gelecek.

8K Çözünürlük ve Wi-Fi 7 Desteği

Yeni konsol, en son kablosuz teknoloji olan Wi-Fi 7'yi destekliyor ve 8K çözünürlükte oyun deneyimini mümkün kılıyor. Ayrıca PlayStation VR2 ve diğer mevcut PS5 aksesuarları ile tam uyumlu olacak.

2TB SSD Depolama Alanı ve DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı

PS5 Pro, 2TB SSD depolama alanı, DualSense kablosuz kontrol cihazı ve Astro’s Playroom önceden yüklenmiş olarak her PS5 Pro ile birlikte sunulacak. Ayrıca, 8 bin 500’den fazla PS4 oyununu geriye dönük uyumlulukla destekliyor ve bu oyunlarda performans iyileştirmeleri sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsung'un One UI 6.1.1 güncellemesi Geldi mi?

Samsung'un One UI 6.1.1 güncellemesi Geldi mi?