Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Belediyesi Haberleri Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaret, iş dünyası ile yerel yönetimin işbirliğine yönelik önemli adımların atılmasına vesile olacak gibi görünüyor. Karakuş ve Erdoğan, kent ekonomisinin gelişimi ve istihdam konularında fikir alışverişinde bulundular.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı Ziyaret Etti

MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BÜLENT KARAKUŞ, BELEDİYE BAŞKANI ALİ ERDOĞAN'ı ZİYARET ETTİ

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve Muğla'nın ekonomik geleceği hakkında görüşmeler yapıldı.

ZİYARETTE İKİ LİDER ARASINDA NEŞELİ SOHBETLER GERÇEKLEŞTİ

Ziyaret sırasında Bülent Karakuş ve Ali Erdoğan, samimi bir ortamda bir araya geldi. İki lider arasında neşeli sohbetler gerçekleşirken, Muğla'nın ticari potansiyeli ve geleceği hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

KARAKUŞ VE ERDOĞAN, İŞBİRLİĞİ İMKANLARINI DEĞERLENDİRDİ

Bülent Karakuş ve Ali Erdoğan, ziyaret sırasında Muğla'da işbirliği imkanlarını değerlendirme fırsatı buldular. İki lider, şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

GELECEK İÇİN İŞBİRLİĞİ MESAJI VERİLDİ

Ziyaret sonunda yapılan açıklamada, Bülent Karakuş ve Ali Erdoğan'ın, Muğla'nın geleceği için işbirliği yapmaya kararlı oldukları vurgulandı. İki lider de şehrin kalkınması ve refahı için el ele çalışma sözü verdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ortaca Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Ortaca Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı Ziyaret Etti