Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Beşiktaş Köyceğiz Belediyespor Maçı Canlı İzle

Beşiktaş Köyceğiz Belediyespor Maçı Canlı İzle

Beşiktaş ve Köyceğiz Bld. takımları, Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyen sporseverler, yayın saati ve kanal bilgilerini merak ediyor. Beşiktaş - Köyceğiz Bld. maçı, 04-09-2024 Çarşamba günü THF TV Youtube kanalından saat 17:00'da yayınlanacak. Canlı yayın bilgileri ise aşağıdaki tabloda yer alıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş  Köyceğiz Belediyespor Maçı Canlı İzle

Beşiktaş ile Köyceğiz Bld., Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı için heyecan dorukta. Maçın detayları ve izleme olanakları sporseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte maçla ilgili tüm bilgiler...

Maçın Yayın Bilgileri

Beşiktaş - Köyceğiz Bld. arasındaki Hentbol Erkekler Süper Ligi mücadelesi, 04 Eylül 2024 Çarşamba günü THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın başlangıç saati 17:00 olacak.

Yayın Platformu ve Bilgileri

THF TV Youtube kanalı, maçı internet üzerinden şifresiz bir şekilde izleyebileceğiniz platform olarak hizmet verecek. Sporseverler, bu platform üzerinden maçı canlı olarak takip edebilecekler.

Maç Günü ve Saati

Beşiktaş ile Köyceğiz Bld. arasındaki karşılaşma, 04 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek. Hentbol Erkekler Süper Ligi heyecanı bu tarihte sporseverlerle buluşacak.

Oynanacak Yer

Beşiktaş ve Köyceğiz Bld. arasındaki maç, İstanbul'da yer alan Süleyman Seba Spor Salonu Stadyumu'nda gerçekleşecek. Taraftarlar, bu heyecan dolu karşılaşmayı stadyumda izleme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray, Victor Osimhen'i 100 milyon Euro karşılığında transfer etti!

Galatasaray, Victor Osimhen'i 100 milyon Euro karşılığında transfer etti!