Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Gökova-Köyceğiz karayolunda kaza: 9 kişi Yaralandı!

Gökova-Köyceğiz karayolunda kaza: 9 kişi Yaralandı!

Gökova-Köyceğiz karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 aracın karıştığı belirtildi. Kazada 9 kişinin yaralandığı, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu açıklandı. Kazaya ilişkin detaylı bilgiler ve yaralıların sağlık durumlarına dair yapılan açıklamalar bekleniyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gökova-Köyceğiz karayolunda kaza: 9 kişi Yaralandı!

Gökova-Köyceğiz Karayolunda Zincirleme Trafik Kazası

Gökova-Köyceğiz karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında dört aracın karıştığı ve dokuz kişinin yaralandığı bildirildi.

Eczane Kavşağı Mevkiinde Olay

Eczane kavşağı mevkiinde yaşanan kazada 48 AIK 739, 48 KC 557, 11 DM 672 ve 48 APL 955 plakalı araçların karıştığı belirtildi. Kazada maddi hasarın yanı sıra dokuz kişinin yaralandığı ifade edildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, trafik ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralı Sayısı ve Trafik Akışı

Kazada biri ağır olmak üzere toplamda dokuz kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralı insanlar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Trafik Kazasının Ardından

Olayın ardından yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Karayollarında güvenli sürüş önemini bir kez daha hatırlatan kaza, bölge halkında endişe yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taş Ekmeği Tatlısı Nasıl Yapılır? İlginç Hikayesiyle!

Taş Ekmeği Tatlısı Nasıl Yapılır? İlginç Hikayesiyle!