Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz Belediyesi ve Tarçın Anaokulu ile Protokol İmzalandı!

Köyceğiz Belediyesi ve Tarçın Anaokulu ile Protokol İmzalandı!

Tarçın Anaokulu ile Belediyemiz arasında eğitim-öğretim işbirliği protokolü imzalandı. Protokol, %20 indirim ve fiyat belirleme imkanı sunacak. Ailelere yönelik avantajlar ve çocukların eğitimine destek sağlayacak. 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında yürürlüğe girecek protokol, eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Belediyesi ve Tarçın Anaokulu ile Protokol İmzalandı!

Tarçın Anaokulu ile Belediyemiz Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tarçın Anaokulu ve Belediyemiz arasında eğitim-öğretim alanında işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol kapsamında her iki kurum arasında %20 indirim ve karşılıklı fiyat belirleme imkanı sağlanacak. Protokol, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren yürürlüğe girecek ve tüm personelin bu avantajlardan faydalanabileceği belirtildi.

Protokol Detayları

İmzalanan işbirliği protokolü ile Tarçın Anaokulu ve Belediyemiz arasında eğitim-öğretim alanında ortak adımlar atılacak. Protokol kapsamında özellikle çocuklu ailelere yönelik avantajlar ve kolaylıklar sağlanacak. İki kurum arasındaki bu işbirliği ile eğitim kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Çocukların Eğitimine Destek

Tarçın Anaokulu ve Belediyemiz arasındaki işbirliği protokolü, çocukların eğitimine destek olmayı amaçlıyor. Bu kapsamda ailelere yönelik sağlanan indirimler ve kolaylıklar, çocukların daha iyi bir eğitim almasını sağlayacak. Protokolün detayları önümüzdeki günlerde duyurulacak.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesi Hazırlıklar

Tarçın Anaokulu ve Köyceğiz Belediyesi arasında imzalanan protokol, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına yönelik hazırlıkların başlamasını sağlayacak. Bu işbirliği sayesinde ailelerin eğitim masraflarında indirimlerden faydalanabileceği belirtiliyor. Protokol, her iki kurumun da eğitim alanında daha etkin bir rol oynamasını hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Gülpınar Mahallesi'nde Sevilen Vatandaş Hasan Çalış Hakkın Rahmetine Kavuştu!

Köyceğiz Gülpınar Mahallesi'nde Sevilen Vatandaş Hasan Çalış Hakkın Rahmetine Kavuştu!