Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
AÇIK
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz Belediyespor'un Rakibi DEPSAŞ Enerji As

Köyceğiz Belediyespor'un Rakibi DEPSAŞ Enerji As

Hentbol Erkekler Süper Lig'de 4. hafta mücadelesi başlıyor. Trabzon, Ankara ve diğer şehirlerde gerçekleşecek çekişmeli maçlar hentbolseverleri heyecanlandıracak. Önemli karşılaşmaların ardından ligdeki durum da değişebilir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Belediyespor'un Rakibi DEPSAŞ Enerji As

Hentbol Erkekler Süper Lig'de 4. Hafta Heyecanı Başlıyor

Hentbol Erkekler Süper Lig’e, 4. hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, bu hafta hentbolseverler çekişmeli maçlara tanıklık edecek.

Haftanın İlk Maçı Trabzon'da

Haftanın açılış mücadelesi yarın Trabzon’da oynanacak. Trabzon Büyükşehir Belediyespor, güçlü rakibi Beşiktaş’ı Beşirli Spor Salonu’nda konuk edecek. Karşılaşma saat 15.00'te başlayacak ve her iki takım da ligde avantaj elde etmek için mücadele edecek.

Hafta Sonu Maçları

22 Eylül Pazar günü ise üç önemli maç hentbolseverleri bekliyor. Saat 14.00'te Güneysu, Mihalıççık Belediyespor’u Güneysu Spor Salonu’nda ağırlayacak. Aynı gün saat 17.00'de Konya Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor ile Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde karşılaşacak. Günü ise saat 18.30’da İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Beykoz Belediyespor arasındaki karşılaşma kapatacak. Bu mücadele Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak.

Çarşamba ve Perşembe Günleri de Heyecan Sürüyor

  1. hafta mücadelesi, 25 Eylül Çarşamba günü Köyceğiz Belediyespor ile DEPSAŞ Enerji As arasında oynanacak karşılaşmayla devam edecek. Karşılaşma saat 14.00'te Köyceğiz Spor Salonu’nda oynanacak.

26 Eylül Perşembe günü ise haftanın son mücadelesi Ankara’da oynanacak. Spor Toto, Rize Belediyespor ile Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadele saat 18.00'de başlayacak.

Hentbol Erkekler Süper Lig 4. Hafta Programı

21 Eylül Cumartesi:

  • 15.00 Trabzon Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş (Beşirli)

22 Eylül Pazar:

25 Eylül Çarşamba:

26 Eylül Perşembe:

Hentbol Erkekler Süper Lig’in bu hafta oynanacak maçları, ligin seyrini değiştirecek önemli karşılaşmalara sahne olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mavidağ Su Fabrikası, Yeni Temsilcisini Belirledi

Mavidağ Su Fabrikası, Yeni Temsilcisini Belirledi