Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz Elektrik kesintisi!

Köyceğiz Elektrik kesintisi!

Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nde bulunan Aziziye: 17, 25, 32. Sokaklar ile Kanalbaşı Sokak ve çevresindeki yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları sebebiyle 15 Ağustos 2024 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Yaşanabilecek kesintiyle ilgili vatandaşların gerekli önlemleri alması önemle hatırlatılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Elektrik kesintisi!

Elektrik Kesintisi Uyarısı Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nde!

15 Ağustos 2024 tarihinde Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nde Aziziye Sokak: 17, 25, 32. Sokaklar. Kanalbaşı Sokak ve çevresindeki yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları nedeniyle 14:00 - 17:00 saatleri arasında Elektrik kesintisi yapılacaktır!

Çalışmalar Kapsamında Planlanan Kesinti Saatleri

Yapılan duyuruya göre, elektrik kesintisinin 14:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşeceği belirtiliyor. Bu süre zarfında belirtilen sokaklarda elektrik olmayacağından, vatandaşların gerekli tedbirleri almaları önemle tavsiye ediliyor.

Vatandaşlardan Dikkatli Olmaları İsteniyor

Köyceğiz Elektrik kesintisinin yaşanacağı saatlerde, mahalle sakinlerinin özellikle elektrikli cihazlarını kullanmamaları ve gereksiz enerji tüketiminden kaçınmaları gerekiyor. Ayrıca, kesinti sırasında asansörleri kullanmamak da güvenlik açısından önem taşıyor.

Alternatif Enerji Kaynakları Kullanılabilir

Köyceğiz Elektrik kesintisi sırasında, vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif enerji kaynaklarını (örneğin güneş enerjisi veya jeneratör) kullanmaları öneriliyor. Bu sayede kesinti süreci daha az sorunlu hale getirilebilir.

Elektrik kesintisi ile ilgili detaylı bilgilere, mahalle sakinlerinin ilgili kurumlarla iletişime geçmeleri ve güncel duyuruları takip etmeleri önemle hatırlatılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmariste Kadın, Erkek Kılığına Girdi: Yine de Yakalandı!

Marmariste Kadın, Erkek Kılığına Girdi: Yine de Yakalandı!