Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz Kreş ve Anaokulları

Köyceğiz Kreş ve Anaokulları

Köyceğiz'de yeni açılan anaokulu, ebeveynlerin arayışını sonlandırıyor. Kaliteli eğitim anlayışıyla hizmet veren okul, çocukların gelişimine odaklanıyor. Ebeveynler artık çocuklarını güvenle bu okula gönderebilir ve onların eğitim hayatına destek olabilirler. Bu yeni okul, Köyceğiz'deki anaokulu ihtiyacını karşılıyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Kreş ve Anaokulları

Köyceğiz'de yeni açılan anaokulu, ebeveynlerin arayışını sonlandırıyor. Kaliteli eğitim anlayışıyla hizmet veren okul, çocukların gelişimine odaklanıyor. Ebeveynler artık çocuklarını güvenle bu okula gönderebilir ve onların eğitim hayatına destek olabilirler. Bu yeni okul, Köyceğiz'deki anaokulu ihtiyacını karşılıyor. Köyceğiz Anaokulu veya Köyceğiz kreş araması yaparak bize ulaştınız. Sizlere Köyceğiz'de Anaokulu bulmanıza yardımcı olarak, Çocuğunuzu En iyi Köyceğiz Kreşi yönlendirmesi yapacağız.

Köyceğiz Anaokulu

    Telefon :    0252 262 33 34
Belgegeçer :    0252 262 33 34

WEB    https://koycegizanaokulu.meb.k12.tr
Adres :    Gülpınar Mah. Gençlik Sokak No11 Köyceğiz/MUĞLA
VİZYON :    Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda manevi ve kültürel değerlere sahip duyarlı bireyler yetiştiren öncü okul olmak.
MİSYON :    Köyceğiz Anaokulu olarak amacımız, okul öncesi eğitime yön vererek, okul öncesi eğitimi çağına gelmiş çocuklarımızı Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağdaş, demokratik, özgür, kendine güvenen, üretici düşünceye sahip, bilimsel düşünebilen, mutlu, çevreyle uyumlu, yeniliklere açık, kendini iyi ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek ve çocuklarımıza Milli değerleri kazandıran bir eğitimi vermektir.

Portakal Çiçeği Kreş ve Gündüz Bakım Evi

Portakal Çiçeği Kreşi olarak vizyonumuz, özgün, yaratıcı, güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duyusal, özbakım, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.

Adres: Gelişim, İstikbal Cd. No:28, 48800 Köyceğiz/Muğla
Telefon: 0507 353 92 42

Köyceğiz Yeni Nesil Anaokulu

Yeni Nesil Kreş Ailesi olarak bazı etkinlikler hazırladık, uzun süre eve kapanmamız gereken bir sürecin ardından çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri sanatsal aktivitelere katılmaları yapacakları gösterilerle emeklerini sizlere aktarmalarını, farklı ilgi alanlarını desteklemek istiyoruz. Okulumuzda hali hazırda yapmakta olduğumuz bu etkinliklerden tüm öğrencilerimizin de derslerinden arta kalan zamanlarında faydalanması için düzenlemiş olduğumuz kurs ve atölye çalışmaları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için bizi arayın 

Gülpınar Mahallesi Fevzipaşa Caddesi No:168 Köyceğiz , Koycegiz, Turkey

0533 763 79 33

İNCİ TANELERİ KREŞİ

Özel İnci Taneleri Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Köyceğiz ilçesinde yer alan bir özel okuldur. Hakkında çok fazla bir yazı bulamadık ama 2015 den bu yana açık olduğunu gördük. daha fazla detay için Kreşin sosyal medyalarını takip edebilirsiniz.

Adres: Gelişim, Muharrem Özçakır Apartmanı, 2. Sk. No:20 D:1, 48800 Köyceğiz/Muğla
Telefon: (0252) 262 22 88

Tarçın Anaokulu ( KREŞ )

Değerli Anneler ve Babalar
Tarçın Anaokulları olarak Çocuklarımızın kaliteli ve doğru eğitim almalarını sağlamak, geleceğe hazırlamak ve onların her ortamda kendilerini ifade ederek geliştirmelerine olanak sağlamaktır.

Araştırmalarımız, profesyonel bakış açımız Muğla’da anaokulu arayışlarının nitelikli bir çözüme kavuşması yönünde sonuç vermiştir. İşte biz bu sonuçla üst düzey bir eğitim ortamı oluşturduk.

Tarçın Anaokulu Adres
Gülpınar, Güreli Cd. No:9, 48800 Köyceğiz/Muğla

Çalışma Saatleri
Pzt – Cum: 08:00 – 18:00
Cmt – Pzr: Kapalı

Telefon
T: 534 506 65 85 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Gölü

Köyceğiz Gölü