Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz Neutron Roket Takımı, yarışmanın ilk gününde finalde atış hakkı kazandı

Köyceğiz Neutron Roket Takımı, yarışmanın ilk gününde finalde atış hakkı kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kurulan Neutron Rocket Team, Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık etkinliği olan Teknofest 2024 Türkiye Finalleri'ne katıldı. Takım, yarışmada üstün performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Genç yeteneklerin teknoloji alanındaki başarısını gösteren Neutron Rocket Team, geleceğin liderleri arasında yerini aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Neutron Roket Takımı, yarışmanın ilk gününde finalde atış hakkı kazandı

Neutron Rocket Team Teknofest 2024 Finallerine Hazırlanıyor

Köyceğiz Fen Lisesi'nde oluşturulan Neutron Rocket Team adlı ekip, Teknofest 2024 Roket Yarışması Lise Kategorisi'nde büyük bir başarı elde etti. KTR aşamasını geçerek Türkiye Finalleri'nde yarışma şansı yakalayan ekip, Aksaray'da gerçekleşen yarışmanın ilk gününde 5 yeşil etiketi başarıyla tamamlayarak finale katılma hakkı kazandı.

Final Heyecanı Başladı

Neutron Rocket Team adlı takım, bugün gerçekleştireceği atışla finale adım atacak. Kendi tasarladıkları ve ürettikleri roketle yarışmaya hazırlanan öğrenciler, büyük bir heyecanla final gününü bekliyor.

Öğrencilere Teşekkür ve Tebrik

Roket yapım sürecinde tüm çalışmaları özveriyle yürüten öğrenciler ve danışman öğretmenleri, atış hakkı kazanmalarının ardından köylerinden ve okullarından büyük destek gördü. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bu başarıyı takdirle karşılayarak ekip üyelerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Menteşe'de meydana gelen yangın sonrasında doğaya 600 kınalı keklik salındı!

Menteşe'de meydana gelen yangın sonrasında doğaya 600 kınalı keklik salındı!