Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz Plaj Voleybolu Turnuvası'nda 3. Zafer Kupası Sahiplerini Bekliyor! Son Başvuru Tarihi 18 Ağustos!

Köyceğiz Plaj Voleybolu Turnuvası'nda 3. Zafer Kupası Sahiplerini Bekliyor! Son Başvuru Tarihi 18 Ağustos!

Köyceğiz Delta Plajı'nda düzenlenecek olan 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası için takımınızı kurmaya hazır mısınız? Heyecan dolu mücadelelere katılmak ve unutulmaz anlar yaşamak için kayıtlarınızı şimdiden yaptırabilirsiniz. Köyceğiz Delta Plajı'nın eşsiz atmosferinde gerçekleşecek olan turnuvaya katılarak voleybol tutkunları arasında yerinizi alabilirsiniz. Bu heyecanlı etkinliği kaçırmayın!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Plaj Voleybolu Turnuvası'nda 3. Zafer Kupası Sahiplerini Bekliyor! Son Başvuru Tarihi 18 Ağustos!

Köyceğiz Delta Plajı'nda 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Heyecanı

Takımını Kur Heyecana Katıl!! 3. Zafer Kupası Köyceğiz Delta Plajı Plaj Voleybolu Turnuvası için Kayıtlarınızı yaptırın bu heyecana sizde katılın.

Turnuva Detayları

Köyceğiz Delta plajında yapılacak olan 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası 29 Ağustos 2024 ile 1 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Turnuva tamamen ücretsizdir. Erkeklerde 33+, ve 38+, Kadınlarda ise 30+, 35+, 40+ yaş kategorileri için katılım açıktır.

Katılım Şartları

Köyceğiz 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası'nda takımlar 3'er kişiden oluşacaktır. Son başvuru tarihi 18 Ağustos 2024 olarak belirlenmiştir.

Konaklama ve Yeme-İçme

Ayrıca şehir dışından veya Köyceğiz dışından gelecek katılımcılar için çadır ile gelmeleri durumunda belediye kamp alanında uygun fiyatlandırma yapılacaktır. Belediye tesislerinde ise uygun fiyatlı yeme içme imkanları da bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milas'da Minibüsün Devrilmesi Sonucu 7 Kişi Yaralandı

Milas'da Minibüsün Devrilmesi Sonucu 7 Kişi Yaralandı