Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz'de bulunan okullarda denetimler devam ediyor

Köyceğiz'de bulunan okullarda denetimler devam ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni döneme özel ziyaretler gerçekleştirerek, öğretmenler ve velilerin taleplerini dinliyor. Eğitim camiası ile yakın iletişim içerisinde olan müdürlük, bölgedeki eğitim kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz'de bulunan okullarda denetimler devam ediyor

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Okul Ziyaretleri

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulları ziyaret ederek talepleri dinliyor. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, bu kapsamda Otmanlar Ortaokulu ve Otmanlar Serkis İlkokulu'nu ziyaret etti.

Veli Tanışma Toplantısı Düzenlendi

Okul idaresi tarafından düzenlenen veli tanışma toplantısında velilerle bir araya gelindi ve eğitim süreci hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Toplantının ardından Kerem Karahan, sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi ve onların taleplerini dinledi.

Öğretmenlere Teşekkür ve İyi Dilekler

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Karahan, yaptığı çalışmalar ve ziyaretlerin ardından öğretmenlere teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Eğitim camiasının işbirliği ve gayretiyle öğrencilerin daha iyi bir eğitim almalarını hedeflediklerini belirtti ve ziyaretini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2. Datça Bisiklet Festivali Başlıyor!

2. Datça Bisiklet Festivali Başlıyor!