Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz'de Eğitim Öncesi Bilgilendirme Programı Düzenlendi

Köyceğiz'de Eğitim Öncesi Bilgilendirme Programı Düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen etkinlik, 3-6 yaş arasındaki çocuklara yönelik okul öncesi eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerini kapsadı. Program, çocukların gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerle doluydu. Etkinlik, çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini amaçlayarak keyifli bir ortam sunmayı hedefliyordu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz'de Eğitim Öncesi Bilgilendirme Programı Düzenlendi

Okul Öncesi Etkinliği Köyceğiz'de Gerçekleştirildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 3-6 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Okul Öncesi bilgilendirme etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinliğe Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan da katıldı.

Etkinlik, Beyobası Anaokulu Bahçesinde Yapıldı

"Okul Öncesi Etkinlikleri" adı altında gerçekleştirilen etkinlik, Beyobası Anaokulu bahçesinde düzenlendi. Çocuklar burada masal, müzik, sanat, spor oyunları, akıl ve zeka oyunları gibi etkinliklere katılarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın İnisiyatifiyle Gerçekleştirilen Etkinlik

Milli Eğitim Bakanlığının koordinesinde düzenlenen bu etkinlik, çocukların hayatındaki okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda toplumun okul öncesi eğitimine karşı farkındalığını arttırmayı ve aile-çocuk-okul işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Muğla iline bağlı tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlik, ailelerin de katılımıyla renkli ve verimli geçti.

3-6 yaş arası çocukların katıldığı etkinlikte, ailelerin okul öncesi eğitiminin önemi üzerine bilinçlendirme çalışmaları da yapıldı. Çocuklar, eğlenceli etkinliklerle hem öğrenirken hem de keyifli vakit geçirirken, aileler de okul öncesi eğitimin değerini bir kez daha fark ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran, 82 Derece ile Dünyanın En Sıcak Gününü Yaşamış

İran, 82 Derece ile Dünyanın En Sıcak Gününü Yaşamış