Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Haber Köyceğiz'de Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Coşkulu Etkinliklerle Kutlanacak

Köyceğiz'de Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Coşkulu Etkinliklerle Kutlanacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın belirlediği takvime uygun olarak Mevlid-i Nebi Haftası ve 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları gerçekleştirilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz'de Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Coşkulu Etkinliklerle Kutlanacak

2024 Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı için Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın temasını 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' olarak belirledi. Bu kapsamda, Köyceğiz'de düzenlenen etkinliklerle hafta kutlamaları başladı.

Köyceğiz'de Kutlamalar Başladı

Köyceğiz İlçe Müftülüğü öncülüğünde gerçekleştirilen programlar, Mevlid Kandili'nin yaşanmasıyla birlikte başladı. Sabah namazı buluşmalarının yanı sıra gençlere ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Çeşitli Etkinlikler Yer Alacak

Hafta boyunca, kurum ziyaretleri yapılacak ve şehit, gazi, engelli aileleri ile bir araya gelinerek ev ziyaretleri gerçekleştirilecek. Ayrıca, vefat eden din görevlileri için özel mevlid programları düzenlenecek.

Etkinliklerin Amacı

2024 Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri, Peygamberimiz'in hayatını ve şahsiyet inşasını ön plana çıkararak toplumda sevgi, saygı ve dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyor. Bu tür etkinlikler, manevi değerlerin yaşatılmasına önemli bir katkı sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marella Discovery isimli yolcu gemisi, 1801 yolcu ile birlikte Marmaris'in "ana limanı"na ulaştı.

Marella Discovery isimli yolcu gemisi, 1801 yolcu ile birlikte Marmaris'in "ana limanı"na ulaştı.