Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Beyobası Mahallesi'nden Sadike ACAR Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Beyobası Mahallesi'nden Sadike ACAR Vefat Etmiştir!

Beyobası Mahallesi'nden Merhum Feridun Acar'ın eşi olan Sadike Acar'ın vefatıyla ilgili acı haber duyuruldu. Cenaze bugün Sarı Öküz mezarlığı'nda düzenlenecek olan İkindi namazının ardından defnedilecek. Merhum Sadike Acar için yapılacak cenaze töreni ile ilgili detaylar yakınları ve sevenleri tarafından takip edilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Beyobası Mahallesi'nden Sadike ACAR Vefat Etmiştir!

Merhum Feridun Acar'ın Eşi Sadike Acar Vefat Etti

İlçemiz Beyobası Mahallesi'nde yaşayan ve toplum tarafından sevilen Sadike Acar, geçtiğimiz günlerde hayata veda etti. Merhum Feridun Acar'ın eşi olan Sadike Acar'ın vefatı yakınlarını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze Töreni Bugün Gerçekleştirilecek

Sadike Acar'ın cenazesi, bugün İkindi namazını müteakip Sarı Öküz mezarlığı'nda defnedilecektir. Merhum için dualar eşliğinde gerçekleştirilecek olan cenaze törenine tüm dost ve akrabaları katılmaya davetlidir.

Sadike Acar Sevenleriyle Vedalaşacak

Sadike Acar'ın ani vefatı, sevenlerini derin bir üzüntü ve şok içerisinde bırakmıştır. Beyobası Mahallesi sakinlerinin büyük sevgisini kazanan Sadike Acar, bugün dualarla anılacak ve toprağa verilecektir.

Anma Töreni Dualarla Gerçekleştirilecek

Sadike Acar için düzenlenecek olan anma töreninde dualar edilecek ve merhumun hayatı yakınları tarafından anlatılacaktır. Beyobası Mahallesi'nde geniş bir çevresi bulunan Sadike Acar, dualarla yad edilecektir.

Köyceğiz Vefat Haberleri 18 Ağustos 2024

Köyceğiz Ölüm Haberleri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur-Fethiye karayolunda kaza: 2 ölü, 1 yaralı!

Burdur-Fethiye karayolunda kaza: 2 ölü, 1 yaralı!