Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Gülpınar Mahallesi Şükran Güçlü Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Gülpınar Mahallesi Şükran Güçlü Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Gülpınar Mahallesi'nde Necdet Güçlü'nün kızı Şükran Güçlü, vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Gülpınar Mahallesi'ndeki evinden alınacak ve Merkez Hacıbey Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verilecektir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Gülpınar Mahallesi Şükran Güçlü Vefat Etmiştir!

Köyceğiz'de Necdet Güçlü'nün kızı Şükran Güçlü, vefat etmiştir. Güçlü'nün cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Gülpınar Mahallesi'ndeki evinden alınarak Merkez Hacıbey Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta defnedilecektir.

Haberin Detayları

Şükran Güçlü'nün ani vefatı sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, cenaze töreni için hazırlıklar hızla devam ediyor. Güçlü, babası Necdet Güçlü gibi havacılık sektöründe önemli bir isim olup, sektörde tanınan ve sevilen bir isimdi.

Şükran Güçlü Kimdir?

Şükran Güçlü, hayatını sosyal sorumluluk projelerine adamış ve çeşitli yardım kuruluşlarıyla iş birlikleri yapmıştır. Güçlü, aynı zamanda sanata ve edebiyata olan ilgisiyle de tanınıyordu. Yakın çevresi tarafından sevgi ve saygıyla anılan Güçlü, ani vefatıyla sevenlerini derinden üzmüştür.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin en zengin illeri belirlendi: Muğla'nın konumu sürpriz oldu!

Türkiye'nin en zengin illeri belirlendi: Muğla'nın konumu sürpriz oldu!