Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nden Gülşen KELEŞ Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nden Gülşen KELEŞ Vefat Etmiştir!

Toparlar Mahallesi'nde yaşayan Gülşen Keleş, Merhum Hilmi Göktaş'ın kızı ve Arif Keleş'in eşi, vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğleden sonra Toparlar Merkez Camii'nde kılınacak namazın ardından Toparlar Eski Mezarlık'ta defnedilecektir. Allah'tan rahmet, ailesine sabır dileriz.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nden Gülşen KELEŞ Vefat Etmiştir!

Toparlar Mahallesi’nin Acı Kaybı: Gülşen Keleş Vefat Etti

Köyceğiz'in Toparlar Mahallesi, bugün derin bir acıyla sarsıldı. Bölgenin sevilen isimlerinden merhum Hilmi Göktaş’ın kızı ve Arif Keleş’in eşi Gülşen Keleş, vefat etti. Gülşen Keleş'in vefatı, mahallede büyük üzüntüye neden oldu ve sevenlerini derin bir kedere boğdu.

Cenaze Merasimi

Merhume Gülşen Keleş'in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Toparlar Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze namazının ardından, merhumenin naaşı Toparlar Eski Mezarlık'ta defnedilecektir. Keleş ailesi, bu zor günlerinde tüm sevenlerini ve dostlarını cenaze merasimine katılmaya davet etti.

Gülşen Keleş’in Ardından

Gülşen Keleş, mahalle halkı tarafından sevilen, saygı duyulan bir kişilik olarak biliniyordu. Yaşamı boyunca dürüstlüğü, yardımseverliği ve güler yüzlülüğü ile tanınan merhume, ailesi ve komşuları arasında da büyük bir boşluk bırakacak. Keleş ailesi, bu acı günlerinde komşularının ve dostlarının desteğini bekliyor.

Toparlar Mahallesi’nde Yas

Toparlar Mahallesi, Gülşen Keleş'in vefatıyla büyük bir yas yaşarken, mahalledeki komşuları ve tanıdıkları da Keleş ailesinin acısını paylaşıyor. Cenaze hazırlıkları sırasında, mahalle sakinleri aileye destek olmak için seferber oldu. Merhume Gülşen Keleş'in arkasından edilen dualar, sevenlerinin onun anısını yaşatacağına işaret ediyor.

Gülşen Keleş'in vefatı, sadece ailesi için değil, tüm Toparlar Mahallesi için büyük bir kayıp olarak hissediliyor. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de Korkutan Yangın!

Fethiye'de Korkutan Yangın!