Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Yeni Mahalle'den Bekir AY Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Yeni Mahalle'den Bekir AY Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Yeni Mahalle'nin sevilen ismi Bekir Ay, yani "Koca Bekir", vefat etti. Yardımsever ve saygın kişiliğiyle tanınan Ay'ın cenazesi 31 Ağustos Cumartesi günü Boğasa Mezarlığı'nda defnedilecek. Sevenleri ve ailesi büyük bir üzüntü yaşıyor. Allah'tan rahmet, başsağlığı dileriz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Yeni Mahalle'den Bekir AY Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Yeni Mahalle'de Acı Kayıp: Koca Bekir Lakaplı Bekir Ay Vefat Etti

Köyceğiz Yeni Mahalle’nin sevilen isimlerinden, Orman İşletmesi’nden emekli Bekir Ay, nam-ı diğer "Koca Bekir", vefat etti. Merhumun cenazesi, 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 11:00'de Boğasa Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Koca Bekir lakabıyla tanınan Bekir Ay, hem Yeni Mahalle'de hem de çevresinde yardımseverliği ve güler yüzlülüğüyle biliniyordu. Orman İşletmesi'ndeki uzun yıllar süren hizmetinden sonra emekli olan Bekir Ay, mahallesinde saygı gören bir kişilikti. Vefat haberi, ailesi ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze töreni, Köyceğiz ve çevre mahallelerden birçok kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Ailesi, bu zor günlerinde dostlarının ve komşularının desteğini yanında hissetmek istiyor. Cenazeye katılmak isteyenler için defin işleminin Boğasa Mezarlığı'nda yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Koca Bekir'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nden Durmuş Özden Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Toparlar Mahallesi'nden Durmuş Özden Vefat Etmiştir!