Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Zaferler Mahallesi Ertuğrul Uçar Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Zaferler Mahallesi Ertuğrul Uçar Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Zaferler Mahallesi'nde yaşayan sevgili belediye personeli Mehmet Uçar'ın oğlu Ertuğrul Uçar'ın vefat ettiği üzücü bir haberle karşı karşıyayız. Merhumun cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zaferler Mezarlığı'nda defnedilecektir. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Zaferler Mahallesi Ertuğrul Uçar Vefat Etmiştir!

Değerli Belediye PersoneliNİN OĞLU Ertuğrul Uçar'ın Vefatı

Köyceğiz Zaferler Mahallesi’nden Değerli Belediye Personelimiz Mehmet Uçar'ın oğlu Ertuğrul Uçar'ın vefat ettiği üzücü bir haber olarak duyuruldu. Ertuğrul Uçar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zaferler Mezarlığı’nda defnedilecektir.

Cenaze Töreni ve Defin İşlemi

Ertuğrul Uçar'ın cenazesi için düzenlenecek tören bugün yapılacak öğle namazının ardından gerçekleştirilecektir. Törenin ardından Zaferler Mezarlığı'nda Ertuğrul Uçar'ın naaşı toprağa verilecektir. Belediye personeli ve sevenleri cenaze törenine katılarak Ertuğrul Uçar'a son görevlerini yerine getireceklerdir.

Ertuğrul Uçar’a Veda

Köyceğiz Zaferler Mahallesi'nden sevgili Ertuğrul Uçar'ı uğurlamak için bugün gerçekleştirilecek cenaze töreni, sevenlerinin son veda ve dualarını iletebilecekleri bir fırsat sunacaktır. Ertuğrul Uçar, anıları ve güzel hatıraları ile sevdiklerinin kalbinde yaşamaya devam edecektir.

Ertuğrul Uçar'ın ani ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, onun hatıraları ve pozitif enerjisi her zaman hatırlanacaktır. Köyceğiz Zaferler Mahallesi ve belediye personeli, Ertuğrul Uçar'ı saygı ve minnetle anmaya devam edecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Nerede, Nasıl Gidilir?

Köyceğiz Nerede, Nasıl Gidilir?