Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nden Deniz Can Bilgiç Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nden Deniz Can Bilgiç Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesinden Balıkçı Soner Bilgiç oğlu Deniz Can Bilgiç vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Zeytinalanı Mahallesindeki evinden alınarak Şehler Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Zeytinalanı Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nden Deniz Can Bilgiç Vefat Etmiştir!

Zeytinalanı'nda Acı Kayıp: Deniz Can Bilgiç Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi, derin bir acı yaşıyor. Balıkçı Soner Bilgiç’in oğlu Deniz Can Bilgiç, vefat etti. Genç yaşta hayatını kaybeden Bilgiç'in ölümü, mahallede büyük bir üzüntüye sebep oldu. Yakınları ve dostları tarafından sevilen Deniz Can Bilgiç’in cenazesi, bugün düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Deniz Can Bilgiç'in Cenaze Töreni Bugün Yapılacak

Deniz Can Bilgiç’in cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Zeytinalanı Mahallesi’ndeki evinden alınarak Şehler Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Zeytinalanı Yeni Mezarlığı'na defnedilecek. Mahalle sakinleri, cenaze törenine yoğun ilgi gösterirken, aileye başsağlığı dileklerinde bulunuyor.

Büyük Üzüntü ve Taziye Mesajları

Mahallede büyük bir boşluk bırakan bu acı kayıp, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Aile dostları, akrabalar ve mahalle halkı, Deniz Can Bilgiç'in zamansız vefatı karşısında derin üzüntü duyduklarını ifade eden taziye mesajları yayımladı. Aile, taziyeleri Zeytinalanı Mahallesi’ndeki evlerinde kabul ediyor.

Tüm Mahalle Acı İçinde

Deniz Can Bilgiç'in vefatı, Zeytinalanı’nda derin bir üzüntü yarattı. Mahalle halkı, ailenin acısını paylaşmak için cenaze törenine katılacak. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dileyen mahalle halkı, bu büyük kaybın ardından ailenin yanında yer alarak destek olmaya devam ediyor.

Başsağlığı Dilekleri

Deniz Can Bilgiç'in vefatı, Zeytinalanı sakinlerini yasa boğarken, cenaze törenine geniş bir katılım bekleniyor. Merhumun yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege Denizi'nde 28 Kaçak Göçmen (Aralarında 14 Çocuk) Sahil Güvenlik Tarafından Yakalandı

Ege Denizi'nde 28 Kaçak Göçmen (Aralarında 14 Çocuk) Sahil Güvenlik Tarafından Yakalandı