Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz Zeytinalanı'nda Mustafa Kaplan Vefat Etmiştir

Köyceğiz Zeytinalanı'nda Mustafa Kaplan Vefat Etmiştir

Zeytinalanı Mahallesi'nden merhum Yusuf oğlu Ramazan Kaplan'ın kardeşi Mustafa Kaplan'ın vefat ettiği bildirildi. Merhumun cenazesi bugün saat 11:00'de Zeytinalanı Yeni Mezarlığı'nda kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Yakınları ve sevenleri cenaze namazına katılmaya davet edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz Zeytinalanı'nda Mustafa Kaplan Vefat Etmiştir

Mustafa Kaplan'ın Vefatı

Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nden merhum Yusuf oğlu Ramazan Kaplan'ın kardeşi Mustafa Kaplan'ın vefat ettiği üzücü bir haber olarak karşımıza çıktı. Mustafa Kaplan'ın cenazesi bugün saat 11:00'de Zeytinalanı Yeni Mezarlığı'nda defnedilecek. Merhum için düzenlenecek cenaze namazı sonrasında Zeytinalanı Yeni Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Merhumun Anısına Son Görev

İlçemiz Zeytinalanı Mahallesi'nde yaşayan ve sevilen bir sima olan Mustafa Kaplan'ın vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Merhum için düzenlenecek cenaze törenine, ailesi ve sevenleriyle birlikte mahalle sakinlerinin de katılması beklenmektedir. Mustafa Kaplan, uzun yıllar boyunca mahallesine hizmet etmiş ve sevgiyle anılmıştır.

Vefat Haberi Toplumda Üzüntü Yarattı

Zeytinalanı Mahallesi sakinlerini derinden üzen Mustafa Kaplan'ın vefat haberi, mahalle genelinde büyük bir üzüntü yarattı. Kaplan ailesine ve Zeytinalanı halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyor, merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Merhumun vefatı mahallede büyük bir boşluk bırakacak.

Köyceğiz Vefat Haberleri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tatilcilerin ilk sırada Tercih Edilen Yerlerinden: Muğla'nın Şirin Köyü..!

Tatilcilerin ilk sırada Tercih Edilen Yerlerinden: Muğla'nın Şirin Köyü..!