Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Köyceğiz'in Kavakarası Mahallesi'nden Talip YILDIRIM Vefat Etmiştir.

Köyceğiz'in Kavakarası Mahallesi'nden Talip YILDIRIM Vefat Etmiştir.

Kavakarası Mahallesi'nin eski muhtarlarından olan Mustafa oğlu Talip Yıldırım'ın vefatı, mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. Yıldırım'ın cenazesi, bugün saat 11:00'de Kavakarası Mezarlığı'nda defnedilecektir. Mahalle halkı tarafından sevilen ve saygı duyulan Yıldırım'ın ardından dualarla uğurlanması bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köyceğiz'in Kavakarası Mahallesi'nden Talip YILDIRIM Vefat Etmiştir.

Kavakarası Mahallesi Eski Muhtarı Talip Yıldırım Hayatını Kaybetti

Kavakarası Mahallesi'nden emekli muhtar Talip Yıldırım'ın vefat ettiği üzücü bir haber olarak duyuruldu. Yıldırım'ın cenazesinin bugün saat 11:00'de Kavakarası Mezarlığı'nda defnedileceği bildirildi.

Yaşanan Kayıp Mahalle Sakinlerini Derinden Sarstı

Kavakarası Mahallesi sakinlerini derinden üzen bu kayıp, uzun yıllar mahallelerine hizmet etmiş olan sevilen bir ismin aramızdan ayrılmasıyla büyük bir boşluk yarattı. Talip Yıldırım'ın vefatı, mahalle sakinleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım Bekleniyor

Bugün gerçekleştirilecek olan cenaze törenine Kavakarası Mahallesi sakinlerinin yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor. Talip Yıldırım'a olan sevgi ve saygının bir kez daha gösterileceği törende duygusal anların yaşanması öngörülüyor.

Talip Yıldırım'ın Anısına Dua Edilecek

Cenaze töreninde, merhum Talip Yıldırım'ın anısına dualar edilerek, hayatı boyunca yaptığı hizmetler ve bıraktığı izler anılarla yad edilecek. Mahalle sakinleri, eski muhtarlarını sonsuzluğa uğurlarken duygusal anlar yaşayacaklar.

Kavakarası Mahallesi Bir Büyük Değerini Kaybetti

Kavakarası Mahallesi, uzun yıllar boyunca hizmet vermiş, sevgi ve saygıyla anılan eski muhtarlarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Talip Yıldırım'ın ardında bıraktığı mirasın unutulmayacağı belirtilirken, mahalle sakinleri birlikte bu acıyı paylaşacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orupouche Virüsü Nedir? Tüm Ayrıntılar...

Orupouche Virüsü Nedir? Tüm Ayrıntılar...