Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Merhum Süleyman Çelimli kızı Şefika Yücer vefat etmiştir

Merhum Süleyman Çelimli kızı Şefika Yücer vefat etmiştir

Merhum Süleyman Çelimli kızı Şefika Yücer vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Merkez Hacıbey Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Boğasa mezarlığında toprağa verilecektir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Merhum Süleyman Çelimli kızı Şefika Yücer vefat etmiştir

Şefika Yücer'in Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı

Merhum Süleyman Çelimli'nin kızı Şefika Yücer'in vefat haberi, ailesini, yakınlarını ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Sevenleri tarafından her zaman sevgi ve saygıyla anılan Şefika Yücer'in ani vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Şefika Yücer'in vefatıyla ilgili detaylar da netleşmeye başladı. Cenaze töreni, bugün öğle namazına müteakip İstanbul'un Merkez Hacıbey Camii'nde düzenlenecek. Törenin ardından Şefika Yücer'in naaşı, Boğasa Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Merhum Şefika Yücer'in vefatı, sevenleri arasında büyük bir boşluk yaratacak gibi görünüyor. Ancak onun anıları ve iyilikleri her zaman sevdikleri tarafından yaşatılacaktır.

Sevenleri Şefika Yücer'i Son Yolculuğuna Uğurlayacak

Şefika Yücer'in vefatı haberi, sevenleri arasında derin bir üzüntü yarattı. Onu sevenlerinin son yolculuğunda yalnız bırakmayacağı ve dualarla uğurlayacağı belirtiliyor. Yakınları ve sevenleri, bugün düzenlenecek cenaze töreniyle Şefika Yücer'e veda edecekler.

Şefika Yücer'in sevenleri, onun hatıralarını ve güzel anılarını daima yaşatacaklarına söz verdiler. Onun sevgi dolu kişiliği ve yardımseverliği, her zaman hatırlanacak ve özlemle anılacaktır.

Şefika Yücer'in vefatıyla birlikte sevenlerinin yüreklerinde derin bir boşluk oluşsa da, onun iyilikleri ve güzel hatıraları her zaman yaşayacak ve sevdikleri tarafından kuşaktan kuşağa aktarılacaktır.

Köyceğiz Vefat 22 Ağustos 2024

Köyceğiz 22 Ağustos'ta ölenler

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz'in Kavakarası Mahallesi'nden Talip YILDIRIM Vefat Etmiştir.

Köyceğiz'in Kavakarası Mahallesi'nden Talip YILDIRIM Vefat Etmiştir.