Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Vefat Toparlar Mahallesi'nden Yüksel Şeker Vefat Etti

Toparlar Mahallesi'nden Yüksel Şeker Vefat Etti

Toparlar Mahallesi'nde yaşayan Yüksel Şeker'in vefatı, bugün İkindi Namazı sonrasında Toparlar Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından Eski Mezarlık alanında defnedilecektir. Şehrin hüzünlü atmosferinde, sevenleri ve yakınları Yüksel Şeker'i son yolculuğuna uğurlamak için bir araya gelecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Toparlar Mahallesi'nden Yüksel Şeker Vefat Etti

Toparlar Mahallesi'nden Yüksel Şeker Vefat Etti

Toparlar Mahallesi'nden Yüksel Şeker'ın vefat ettiği üzücü bir haber olarak ilçede duyuldu. Şeker'ın cenazesi bugün İkindi Namazı sonrası Toparlar Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eski Mezarlık alanında defnedilecektir.

Toparlar Mahallesi Halkı Büyük Bir Kayıp Yaşadı

İlçenin sevilen simalarından biri olan Yüksel Şeker'ın vefatı, Toparlar Mahallesi sakinleri arasında büyük bir üzüntü yarattı. Sevenleri, Şeker için dualarını eksik etmiyor.

Cenaze Namazı Toparlar Camii'nde Kılınacak

Yüksel Şeker'ın cenazesi için düzenlenecek olan cenaze namazı, Toparlar Camii'nde gerçekleştirilecektir. Tüm sevenleri ve mahalle sakinleri törene davetlidir.

Defin İşlemi Eski Mezarlık Alanında Gerçekleşecek

İkindi Namazı sonrası kılınacak olan cenaze namazının ardından Yüksel Şeker'ın naaşı, Eski Mezarlık alanında toprağa verilecektir. Ailesi ve yakınları defin işlemi sırasında yanında olacak.

Yüksel Şeker'ın ani vefatı, Toparlar Mahallesi'ni derin bir hüzne boğarken, sevenleri tarafından da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Toparlar Mahallesi Vefat Haberleri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Doktorun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı!

Bodrum'da Doktorun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı!