Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Marmaris Haber Marella Discovery isimli yolcu gemisi, 1801 yolcu ile birlikte Marmaris'in "ana limanı"na ulaştı.

Marella Discovery isimli yolcu gemisi, 1801 yolcu ile birlikte Marmaris'in "ana limanı"na ulaştı.

Malta bayraklı Marella Discovery adlı kruvaziyer, Marmaris'e 1801 yolcu ve 746 personel ile geldi. Limandan ayrılan turistler, Marmaris'in turistik yerlerini gezdi ve Dalyan Kaunos turuna katıldı. Yolcular, ilçedeki otellerde bir haçta konaklayacak ve bir sonraki tura katılmak üzere gemiye binecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marella Discovery isimli yolcu gemisi, 1801 yolcu ile birlikte Marmaris'in "ana limanı"na ulaştı.

Marella Discovery Marmaris Limanı'na Geldi

Malta bayraklı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer gemisi, Patmos Adası'ndan hareket ederek Muğla'nın Marmaris ilçesine ulaştı. Marmaris Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırılan gemide, çoğunluğu İngiliz 1801 yolcu ve 746 personel bulunuyor.

Turistler Marmaris'i Keşfetti

Gümrük işlemlerinin ardından limandan ayrılan turistler, Marmaris Çarşısı, tarihi Kaleiçi Mahallesi, Yat Limanı ve Uzunyalı Sahili'ni ziyaret etti. Gruplar halinde ilçe merkezindeki tarihi ve turistik yerleri gezen yolcular, deniz kenarındaki restoran ve kafeteryalarda vakit geçirdi.

Keyifli Aktiviteler Yapıldı

Bazı turistler Dalyan Kaunos turuna katılarak bölgenin doğal güzelliklerini keşfederken, diğerleri Marmaris'in eşsiz atmosferinde alışveriş yaptı ve yöresel lezzetleri denedi.

Yolcular Bir Hafta Konaklayacak

Marmaris Cruise Port'tan "ana liman" hizmeti alan gemiden ayrılan yolcular, Marmaris'teki otellerde bir hafta konaklayacak. Birçok turist ise bir sonraki tura katılmak üzere gemiye binmeyi planlıyor.

Demir Alma Saati Yaklaşıyor

Marmaris Limanı'ndan gece saatlerinde ayrılması planlanan Marella Discovery, yolcularını memnun bir şekilde uğurlayarak rotasına devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, 50'si çocuk olmak üzere toplamda 102 kaçak göçmeni yakaladı.

Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, 50'si çocuk olmak üzere toplamda 102 kaçak göçmeni yakaladı.