Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Marmaris Haber Marmaris operasyonunda FETÖ üyeleri yakalandı!

Marmaris operasyonunda FETÖ üyeleri yakalandı!

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nün İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Marmaris ilçesi açıklarında gerçekleştirdikleri operasyonda, FETÖ üyeliği iddia edilen ve aralarında meslekten ihraç edilen bir hakim ile emniyet personelinin de bulunduğu 18 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin yasadışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandıkları belirlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris operasyonunda FETÖ üyeleri yakalandı!

FETÖ Üyeleri Marmaris'te Yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmaris ilçesi açıklarında gerçekleştirdikleri operasyonda FETÖ üyesi oldukları iddia edilen 18 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Aralarında meslekten ihraç edilmiş hakim ve emniyet personelinin de bulunduğu şüphelilerin illegal yollarla yurt dışına kaçmaya çalıştıkları belirlendi.

Operasyon Detayları

Muğla İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, karadan ve denizden yaptıkları takipler sonucunda Marmaris'in Çiftlik Koyu açıklarında FETÖ üyeliğinden ihraç edilmiş ve aranması bulunan şahıları W.B adlı tekne ile yurt dışına kaçarken tespit etti. Operasyon sonucunda şahıslar "KISKAÇ-28" adı verilen operasyonla yakalandı.

İhraç Edilenler Arasında Hakim ve Emniyet Personeli Bulunuyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, FETÖ üyeliğinden ihraç edilen hakimler O.S., S.A., B.Ö., E.Z. ve B.Z. ile emniyet personeli Ü.B. ve K.B.'nin W.B isimli tekneyle yurtdışına kaçarken yakalandığını duyurdu. Ayrıca, aralarında kripto haberleşme programı 'Bylock' kullanıcısı olan ve örgüte üye olmak suçundan ihraç edilen şahısların yanı sıra, tekne mürettebatı ve sivil şahısların da bulunduğu 18 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Tutuklamalar ve Serbest Bırakılmalar

Adli makamlar tarafından 13 kişi tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon sırasında tekne içerisinde bulunan 3 mağdur çocuk ise ailelerine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nden Deniz Can Bilgiç Vefat Etmiştir!

Köyceğiz Zeytinalanı Mahallesi'nden Deniz Can Bilgiç Vefat Etmiştir!