Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Menteşe Haber Menteşe Belediyesi, çöp konteyneri sorununa çözüm bulmak için adım attı

Menteşe Belediyesi, çöp konteyneri sorununa çözüm bulmak için adım attı

Muğla'nın tarihi Menteşe ilçesinde bulunan bir sokak, dar yapısı ve tarihi kent dokusuna uygunluğu sebebiyle çöp kamyonlarının girişine uygun olmadığı belirtildi. Bu durum sokaktaki çöplerin toplanmasını zorlaştırarak çevre kirliliğine neden olabilmektedir. Belediye yetkilileri, sokaktaki çöp toplama hizmetlerini iyileştirmek için alternatif çözümler üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Menteşe Belediyesi, çöp konteyneri sorununa çözüm bulmak için adım attı

Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi Havana Sokak’ta vatandaşların şikayetleri üzerine, çöp konteyneri ile ilgili yaşanan sorunlar gündeme gelmişti. Bu sorun belediye tarafından dikkate alındı ve hızlıca çözüm getirildi.

Sorunun Kaynağı Dar Sokak Yapısı

Söz konusu sokağın, Menteşe’nin tarihi kent dokusu içerisinde yer alması ve dar yapısı nedeniyle çöp kamyonlarının girişi için uygun olmadığı belirtildi.

Çöp Toplama Saatleri ve Yöntemleri

Menteşe Belediyesi, bu alanda çöp toplama ve temizlik çalışmalarını her gün saat 09.00’da gerçekleştiğini ve mini çöp toplama aracının, dar sokaklara uygun olarak kullanılarak ekiplerin çöpleri topladığını bildirdi.

Yeni Çöp Konteyneri Yerleştirilecek

Muğla Menteşe Belediyesi, bölge esnafının ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, uygun görülen bir alana en kısa sürede yeni bir çöp konteyneri yerleştireceğini duyurdu. Böylece, hem temizlik sorunları giderilecek hem de sokaktaki yaşam kalitesi artırılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika Depremleri? Muğla'da Deprem mi oldu?

Son Dakika Depremleri? Muğla'da Deprem mi oldu?