Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Menteşe Haber Muğla Büyükşehir Belediyesi, Gece Kreşi Projesi İle Çalışan Anne ve Babalara Destek Oluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Gece Kreşi Projesi İle Çalışan Anne ve Babalara Destek Oluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, gece çalışan aileler için Gece Kreşi projesi hayata geçiriyor. Başkan Aras'ın liderliğinde başlatılan proje, ailelere güvenli ve önemli bir destek sunacak

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Gece Kreşi Projesi İle Çalışan Anne ve Babalara Destek Oluyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gece Kreşi Projesiyle Ailelere Destek Olacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çalışan ailelerin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım atıyor. Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın öncelik verdiği konulardan biri olan Gündüz Bakımevleri hizmetine ek olarak Gece Kreşi projesi hayata geçirilecek.

Başkan Aras'ın Talimatıyla Çalışmalar Başlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras liderliğinde, gece vardiyasında çalışan ve çocuklarını emanet edebilecekleri bir yer bulmakta zorlanan aileler için Gece Kreşi projesi geliştiriliyor. Aras'ın talimatıyla proje çalışmalarına başlandı.

Yatağan'a Yeni Bir Kreş Açılıyor

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. Eylül ayı Meclis toplantısında Yatağan'a kreş açılması için çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Başkan Aras, mevcut binalarda yapılacak düzenlemelerle ihtiyaç duyulan bölgelere gündüz bakımevleri kazandırıldığını belirtti.

Ailelerin Rahatı İçin Gece Kreşi Projesi Yolda

Başkan Aras, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek büyükşehir belediyeleri arasında öncü olacak Gece Kreşi projesi için harekete geçtiklerini duyurdu. Muğla'da gece çalışan ailelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği bir mekan eksikliği olduğunu belirten Aras, bu ihtiyaca cevap verecek Gece Kreşi projesinin hayata geçirilmesi için talimat verdi.

Gece Çalışan Aileler İçin Güvenli Bir Çözüm

Başkan Aras, gece vardiyasında çalışan ailelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği bir alan oluşturacaklarını vurgulayarak, mevcut kreşlerin düzenlenerek gece hizmet vermeye başlayacağını söyledi. İlk olarak Menteşe ilçesinde başlatılacak proje, diğer ilçelere de yayılacak ve gece çalışan ailelerin çocukları için önemli bir destek olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milas'ın Gençleri Sabahın Erken Saatlerinde Bisikletleriyle Okula Yol Alıyor...

Milas'ın Gençleri Sabahın Erken Saatlerinde Bisikletleriyle Okula Yol Alıyor...