Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Menteşe Haber Torunları yaşındaki çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı!

Torunları yaşındaki çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşanan olayda, 65 yaşındaki bir kişi, 6 ve 9 yaşlarındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Torunları yaşındaki çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı!

Olayın Detayları

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 65 yaşındaki M. A.Ç., iddiaya göre 6 ve 9 yaşlarındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu ve tutuklandı.

Olayın Gerçekleştiği Mahalle ve Tarih

Olay, 16 Eylül tarihinde Menteşe'ye bağlı Göktepe Mahallesi'nde meydana gelmiştir. Yaşlı adamın, ilkokul öğrencisi olan bu iki masum kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası, ailelerin jandarmaya ihbarda bulunmasıyla ortaya çıkmıştır.

Şüphelinin Durumu

Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda M. A.Ç., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve ilk ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmiştir. Mahkeme kararının ardından ise M. A.Ç. Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmiştir.

Mağdurların Durumu

Olayın mağduru olan 6 ve 9 yaşındaki kız çocukların ifadeleri, pedagog eşliğinde alınmıştır. Bu üzücü olayın ardından çocukların psikolojik destek almaları ve gereken önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Köpekleri Zehirli Gıda ile Öldürdüler

Bodrum'da Köpekleri Zehirli Gıda ile Öldürdüler