Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Milas Haber Muğla Milas'a 676 yataklı yeni Lüks otel Açılıyor!

Muğla Milas'a 676 yataklı yeni Lüks otel Açılıyor!

Muğla'nın Milas ilçesinde 676 yataklı villa tipi konaklama tesisi inşa edilecek. Sınırlı sorumlu Ayyıldız 3 konut yapı kooperatifi, Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde 176 adet apart villa şeklinde otel yapmayı planlıyor

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Milas'a 676 yataklı yeni Lüks otel Açılıyor!

Milas'a 676 Yataklı Villa Tipi Konaklama Tesisi Geliyor

Muğla'nın Milas ilçesine, sınırlı sorumlu Ayyıldız 3 konut yapı kooperatifi tarafından 676 yataklı villa tipi konaklama tesisi yapılacak. Proje, Muğla Milas Kıyıkışlacık Mahallesi'nde hayata geçirilecek ve 176 adet apart villadan oluşacak.

Detaylar ve Planlar

Sınırlı sorumlu Ayyıldız 3 konut yapı kooperatifi, Muğla Milas Kıyıkışlacık Mahallesi'nde toplam 96.070,67 m2 alanda 176 adet apart villa şeklinde otel inşa edecek. Projeyi hayata geçirmek için 713 milyon 443 bin 530 TL'lik bir bütçe ayrıldı. Otelin tamamlanmasıyla birlikte 65 personelin istihdam edilmesi öngörülüyor.

Geniş Hizmet Yelpazesi

676 yataklı villa tipi konaklama tesisinde, restoranlar, kafeler, market, eczane, manav gibi dükkanlar, sosyal tesisler ve açık otopark gibi birçok hizmet birimine yer verilecek. Proje, bölgeye yeni bir turistik cazibe merkezi kazandırmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Neutron Roket Takımı, yarışmanın ilk gününde finalde atış hakkı kazandı

Köyceğiz Neutron Roket Takımı, yarışmanın ilk gününde finalde atış hakkı kazandı